Gazete Vatan Logo

Güle güle 14 Şubat, seni hiç özlemeyeceğiz

Ve nihayet bir 14 Şubat daha tarihin tozlu sayfalarındaki yerini aldı. Nihayet diyorum çünkü ziyadesiyle gereksiz bir gün bence. İki gün ilgilenmediğinde çıngar çıkaran sevgiliye bir gün içinde on bin tane kıyak yapsan ne olur. Yarın unutuverir yine yapılan bütün güzellikleri. Peki bu sevgililer günü en çok kimlere yaradı? Tabii ki her zaman olduğu gibi yine en başta çiçekçilere yaradı. Sonra da savaşlar, daraltan siyasi mevzular, hastalık ve ölüm haberleri ile bunalan sosyal medya ahalisine. Aşk, sevgi içerikli yer yer sağanak ti’ye alışlı bir gündem oluştu. 14 Şubat manalı mı saçma mı, hediye alınmalı mı, alınmamalı mı mevzusuna daldı sosyal medya ahalisi. Sevgililer suskun, yalnızlar ise isyanlardaydı.

MEVZU ŞAKACILARI

Yanlış durakta düğmeye basıp ayıp olmasın diye inmek gibi bugün sevgiliye hediye almak. Ayıp olmasın, alın! Ahahah sevgililer günü de sanki; “siz sevgilinize hediye almayı akıl edemezsiniz, salaksınız çünkü... o yüzden böyle bir gün icat ettik...” gibi...

Sevgililer Günü para harcayalım diye kapitalizmin oynadığı bir oyundur ve sevgilim olursa kapitalizmin köpeği olmaya hazırım.

Sevgililer gününde sevgili, anneler gününde anne babalar gününde baba değilim koskoca dünya tarihinde kendime uygun tek bir gün yok.. Yuh!

Sevgililer gününde hiçbir şey yapmayıp 15 Subat’a bir dakika kala sevgilime “işte risk budur aşkım ;)” diye mesaj atmayı düşünüyorum.

Ya abi 14 şubat sevgililer günü falan bunlar hep kapitalizmin oyunları, alet olmıycaksın bunlara. (SEVGİLİSİ YOK)

Sevgililer günü ayağına bilmem ne alana bilmem ne hediye kampanyası yapan mücevherciler karısı-metresi promosyonu mu yapıyor ben mi fesatım?

Haberin Devamı