Gazete Vatan Logo
Magazin Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Show Tv ekranında yayınlanan Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Çarşamba ve Cuma akşamları ekrana gelen Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanında kahkaha tufanı yaşanacak. Güldür Güldür Show 116. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde...

Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show yeni sezonda da kahkahalara boğmaya devam ediyor!! Kahkaha tufanının bir an bile eksik olmadığı Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı 3 Haziran Cuma saat 20:00'da Show Tv ekranında izleyenleri ile buluşuyor. Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Efsane kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya kendisine özgü mizah anlayışı ile yeni bir yaklaşım getirmeye devam ediyor..

Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kontente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor..

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 116. BÖLÜM ÖZETİ

30 yıl önce nikahlarını kıyan memurun sahte memur olduğunu öğrenen ve nikah tazelemek zorunda kalan Bilal ve Mehtap çiftinin başına neler gelecek? Bilal ve Mehtap'ın çocukları Nezaket ve İbrahim annelerini isteyen babalarına izin verecek mi? Mehtap'ın yıllar once evliliğe karşı çıkan annesi Sinem, bu fırsattan istifade ikinci evliliğe karşı neler yapacak?

Haberin Devamı

Üniversite sınavına girecek olan Mustafa'nın ailesi Sinem ve Mesut çocuklarını doğru motive edebiliyor mu? Mustafa'nın anneannesi Mehtap torunu sınav kazansın diye neler yapıyor? Mustafa sınav için gerçekten de hazır mı?

Mahalle delikanlısı Hüseyin ve yancısı Mustafa, Mehtap teyzenin derdine derman olabilecek mi? Sinem'in sevgilisi Şevket'e meydan okuyan Hüseyin, Şevket hakkında bilmediği sır ne? Şevket mi yoksa Hüseyin mi daha belalı?

Ailesinin yanında yaşamak istemeyen Mehtap, annesi Burcu ve babası İsmail'i ikna edebilecek mi? Komşular Fikri, Sinem, İbrahim ve Nezaket Mehtap'ın ayrı eve çıkmak isteğini anlayabilecek mi? Mehtap sonunda isteğine kavuşmanın bir yolunu bulabilecek mi?

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!