Gazete Vatan Logo

Güldür Güldür 115. bölüm fragmanı yayınlandı!

Show Tv ekranlarının beğeniyle izlenen eğlence programı Güldür Güldür 115. bölüm fragmanı yayınlandı. İlgi ile takip edilen program Güldür Güldür 115. bölümüyle yine kırıp geçirecek. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Güldür Güldür 115. bölüm fragmanı...

Güldür Güldür 115. bölüm fragmanı yayınlandı!

Ali Sunal'ın hocalık yaptığı Güldür Güldür son yayınlanan 115. yeni bölüm fragmanıyla yine kahkaha tufanına sahne olacak gibi. Merakla beklenen Güldür Güldür bu akşam saat 20:00'de Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Güldür Güldür 115. bölüm fragmanı...

GÜLDÜR GÜLDÜR 115. BÖLÜM FRAGMANI

İdeal çift Yeter ve Bilal son olarak da bir organik yaşam kursuna giderse neler olur? Bilal ve Yeter her kursta karşılarına çıkan İbrahim'den bu sefer kurtulabilecek mi? Organik yaşam hocası Şevket'in kursa gelenlerden esas istediği ne olabilir?

Ekranların yeni fenomen tartışma programı "Çoğunluğun Yanında" kadınları ve onların sorunlarını konuşmak için geliyor? Moderatör Dilek, konuşmacılar Nezaket, Fikri, Hüseyin, İsmail ve İbrahim kadınların sorunlarına bir çözüm üretebilecek mi? Nezaket kadınlar hakkında yanlış fikirleri olan ve bilmeden konuşan diğer erkek konuşmacılara doğruları anlatabilecek mi?

Düğüne gidebilmek için yola çıkan ve yolda kaybolan İbrahim ve Yeter çiftinin yemek için durdukları restoranda onları hangi büyük sürprizler bekliyor? Mekan sahibi İsmail, karısı Burcu ve çocukları Hamza ve Aysel neden gelen müşterileri tuhaf karşılıyor?

Haberin Devamı

Plaza çalışanı Mesut ve eşi Yeter'in evlilikleri ne kadar mutlu? Evi birden ziyarete gelen Mesut’un babası Bilal ve annesi Mehtap karşılaştıkları manzaradan memnun olacak mı?

GÜLDÜR GÜLDÜR KÜNYE
Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show yeni sezonda da kahkahalara boğmaya devam ediyor!!
Efsane kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya kendisine özgü mizah anlayışı ile yeni bir yaklaşım getirmeye devam ediyor..
Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kontente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor..

Haberin Devamı