Kazak zamanı

Bir zamanlar sadece üşümemek için giyilen kazaklar artık eskisi gibi değil. En klasiklerden işlemeli veya desenlilere kazaklarınız şık bir görünüm yakalamanın anahtarını elinde tutuyor.

Dışarıda hava soğuk, insan böyle günlerde ancak en kalın kazağını üzerine geçirip dışarı çıkmayı göze alabiliyor. Moda trendlerini yakından takip edenler zaten farkında ancak bu sezon kazaklar bildiğiniz gibi değil. Bir zamanlar sadece evde ya da sportif alternatiflerle giyilebilen kazaklar artık yeni bir kimlik kazandı. Onlarla artık şık kombinasyonlar yapıp davetlere gidebiliyorsunuz.

Doğru kazağı seçtiğiniz ve doğru kombini yaptığınız takdirde sadece soğuktan korunmakla kalmayıp kazağınızla bir kokteyl partiye gitmemeniz için hiçbir neden yok. İşlemeli modeller bu görünüme en uygun olanları. Daha ince ipliklerle dokunmuş kol ya da ön bölümlerinde işlemeler olan bir kazağı uzun bir etekle birlikte giyin. Bu görünümü topuklu bir bot ve portföy çanta ile tamamlayın.

Gardırobunuza yeni bir kazak eklemek ya da zamansız bir kazağa yatırım yapmak istiyorsanız o zaman tercihinizi gri bir parçadan yana kullanın. Gri kazağın her zaman her yerde hayatınızı kurtaracağından emin olabilirsiniz. Balıkçı yakadan bisiklet yakaya, örgüden trikoya, yünden kaşmire her türlü gri kazak kış gardırobunuzun anahtar parçasıdır.

Haberin Devamı

Kazak zamanı

Çizgisel oyunlar kazakları sardı

Dik yaka, balıkçı yaka ya da boğazlı kazak... Onu nasıl adlandırırsanız adlandırın, özellikle bu soğuk günlerde ihtiyacınız olan bir parça. Jean pantolonla giydiğinizde akıllı-şık bir görünüme ulaşabildiğiniz gibi şık detaylara sahip bir etekle giyildiğinde daha sportif bir görünüme doğru yol alabilirsiniz. Üzerine takacağınız gösterişli bir kolyeyle de görünümünüz anında değişebilir.

Kazaklar, stilinizde proporsiyon oyunları oynamanıza da izin veren parçalar. Burada dikkat etmeniz gereken nokta bol kazak giydiğinizde etek ya da pantolonun mimari ve keskin bir forma sahip olması. Sezonun en dikkat çekici kazakları arasında hangileri var derseniz, onları da sıralayalım... İnce-kalın, simetrik-asimetrik her türlü çizgisel oyunlar kazakları sarmış durumda. Onları daha düz parçalarla kombine edebilirsiniz. Renk bloklarıyla şekillenen kazaklar da zamansız giyilebilme özelliğine sahiptir. Slogan ya da logolu kazaklar günün trendlerine en uygunu. Kazağınızda biraz daha detay isteyenlerdenseniz ön kısmında ilginç figürlere sahip olanları tercih edin.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR