Gazete Vatan Logo
Magazin Gülben’e hayranım

Gülben’e hayranım

Maltepe Park AVM’de imza günü düzenleyen Türk Tiyatrosu’nun yaşayan efsanesi Haldun Dormen, ‘Dadı’ dizisinde birlikte rol aldığı Gülben’e övgüler yağdırdı

Gülben’e hayranım

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında Maltepe Park AVM’de sevenleriyle buluşan usta tiyatrocu Haldun Dormen, sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. Yıllar önce ‘Dadı’ dizisinde rol alan Dormen, “Komedi oyunculuğu dramadan daha zordur” dedi. Dizide birlikte rol aldığı oyuncularla ilgili de konuşan Dormen, “Gülben Ergen ile çalışmaktan çok keyif aldım. Disiplinli, özen gösteren, en ufak bir kapris yapmadan tam bir profesyonellikle işini yapan müthiş bir oyuncu. Gülben’in disiplinine ve profesyonelliğine hayran kaldım. Birçok kişiye örnek olacak bir isim” diyerek ünlü sanatçıya övgüler yağdırdı. O dönemde çocuk oyuncu olan Sinem Kobal’ı da değerlendiren sanatçı, “Yetenekli bir kız. Oyunculuğa ilgisi müthişti. Bu sayede de bugün aranan bir oyuncu oldu” dedi.

Son nefesime kadar sahnedeyim

Oyunculuğu bırakmayı hiç düşünmediğini dile getiren Haldun Dormen, “60 yılımı tiyatroya verdim, inşallah son nefesimi verene kadar da devam edeceğim” sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.