Gazete Vatan Logo

GTA 5 ne zaman geliyor?

Uzun süredir merakla beklenen Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu nihayet oyun severlerle buluşuyor. Xbox One ve PS4'e gelecek oyunun satış tarihi resmi olarak duyuruldu.

Oyun dünyasının efsaneleri serileri arasında çoktan yerini alan Grand Theft Auto'nun son oyunu nihayet geliyor. Oyunseverler tarafından uzun zamandır beklenen GTA 5, Xbox One ve PlayStation 4 için ay ortasında satışa çıkacak.

18 Kasım'da geliyor!

Yapımcı firma Rockstar tarafından verilen bilgiye göre, her iki konsol için GTA 5'in satışına 18 Kasım'da başlanacak. Oyun için Haziran ayında başlayan ön sipariş süreci de uzun aylardan sonra tamamlanmış olacak. PC için sonraki GTA oyunun ise 2015, 27 Ocak'tan önce çıkması beklenmiyor.

Yeni First-Person modu

GTA 5'te daha yüksek çözünürlükler için destek, yeni araçlar, silahlar ve faaliyetler, daha yoğun trafik, geliştirilmiş hasar ve hava olayları gibi yenilikler yer alacak. Ayrıca, yeni oyunda "First Person" olarak adlandırılan birinci şahıs gözünden görme modu da yer alacak. Bakalım yeni oyun, GTA ve oyunseverleri tatmin etmeyi başarabilecek mi?

(shiftdelete.net)