Gazete Vatan Logo

GTA 5 davası devam ediyor!

Geçtiğimiz sene GTA 5’in piyasaya sürülmesinden sonra başlayan dava süreci devam ediyor. Ünlü yıldız Lindsay Lohan, Rockstar’dan yeniden şikayetçi oldu.

Geçtiğimiz sene satışa sunulan GTA 5, yapımcısı Take Two ve Rockstar’a kısa sürede inanılmaz bir kazanç sağlamayı başarmıştı. 3 günde 1 milyar dolarlık hasılata ulaşan yapım haber bültenlerine konu olmuş ve oyunlarla hiç alakası olmayanlara bile ismini duyurmuştu.

GTA 5’in yakaladığı satış başarısının ardından bazı isimler birer birer Rockstar ve Take Two’ya telif hakları üzerinden davalar açmaya başlamıştı. Bu isimlerden en dikkat çekeni ise 86 doğumlu Hollywood yıldızı Lindsay Dee Lohan olmuştu.

Lohan, GTA 5’in kapak tasarımında yer alan bikinili kızın kendisi olduğunu iddia ederek mahkemeye başvurmuş fakat mahkeme kanıt yetersizliğinden dolayı davayı Take Two ve Rockstar lehine kapamıştı.

Hızını alamayan Lohan, şimdi de tam 67 sayfalık yeni bir raporla mahkemeye başvurdu. Yaklaşık olarak 45 sayfalık kanıt raporu içeren yeni başvuruda ne sonuç çıkacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Rockstar ya da Take Two cephesinden ise henüz ses gelmiş değil fakat Lohan, GTA 5’in kapak fotoğrafında yer alan bikinili kadının kendisi olduğu konusunda bir hayli ısrarcı görünüyor.

Haberin Devamı

(shiftdelete.net)