Gazete Vatan Logo

GROHE Design Series semineri gerçekleşti

GROHE Design Series” Semineri Live!Center İstanbul’da düzenlendi

İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı ‘Dijital Teknoloji: Geleceğin Trendleri-Teknoloji Evlerimizde’ başlıklı seminerde öğrenciler, GROHE’nin dijital teknolojisi ile tanıştı

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE, 3 Mart 2015 tarihinde İstanbul’daki 5 üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik ‘GROHE Design Series Semineri’ düzenledi.

GROHE Live!Center İstanbul’da gerçekleşen, ‘Dijital Teknoloji: Geleceğin Trendleri-Teknoloji Evlerimizde’ konulu seminere, Bahçeşehir Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesinin, mimarlık, iç mimarlık, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 4. sınıf ve yüksek lisans olmak üzere 5 üniversiteden 50 öğrenci ve akademisyenlerin katıldı.

Haberin Devamı

GROHE Design Series, ‘Dijital Teknoloji: Geleceğin Trendleri-Teknoloji Evlerimizde’ başlıklı seminere, GROHE Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Halkla İlişkiler ve Spa Direktörü Lina Varytimidou, GROHE Müşteri İlişkileri Müdürü Cenk Kurt, Ant Yapı Mimari Ofis Yöneticisi, Yüksek Mimar Hakan Saraç, Ant Yapı Mimari Ofis Yöneticisi Mimar Hülya Torunoğlu katıldılar.

GROHE Design Series Semineri hakkında bilgi veren GROHE Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Halkla İlişkiler ve Spa Direktörü Lina Varytimidou şunları söyledi: “Tasarım, GROHE’nin ‘üstün teknoloji, kalite ve tasarımın mükemmel bir dengesini sunma’ stratejisinin temel unsurlarından biri. GROHE Design Series Semineri ile üniversite öğrencilerine, katılımcılarla karşılıklı diyalog ve iletişim ağı oluşturabilecekleri bir ortam sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca, öğrencileri GROHE tasarım felsefesi ile tanıştırarak sıhhi tesisat sektöründeki en yüksek kalite, teknoloji ve tasarım standartları konusunda bilgilendirirken; yeni tasarım perspektifleri konusunda da güncel veriler sunmayı hedefliyoruz.”

Haberin Devamı

Seminerin, “Sanaldan Uygulamaya, Tasarımda Gerçeklik” başlıklı panelinde konuşan Ant Yapı mimarları Hakan Saraç ve Hülya Torunoğlu ise Ant yapı uygulamalarından ve kendi deneyimlerinden yola çıkarak görüşlerini paylaştılar. Saraç ve Torunoğlu, CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım), BIM (Yapı Bilgi Modellemesi), 3B Modelleme, tasarım programlarının yaratım sürecine katkısı, kavramsal tasarım ve inşa edilebilirlik, inşaat ve pazarlama girdilerinin tasarıma etkileri, sürdürülebilirlik ve tasarım, yeşil bina gibi konularda bilgi verdiler.

Design Series Semineri’nde konuşan GROHE Müşteri İlişkileri Müdürü Cenk Kurt ise gerçekleştirdiği sunumda seminere katılan öğrencileri GROHE Dijital teknolojisi ile tanıştırdı. GROHE’nin müşteri eğilimleri ve beklentilerine paralel olarak geliştirdiği dijital teknoloji ile donatılmış ürünlere odaklanan sunumunda Cenk Kurt, GROHE Blue®, Touch®, F-Digital®, PUK® (Ondus digital), Sensia IS®, Powerbox® gibi ürünler hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı