Gazete Vatan Logo
Magazin Gri’nin 50 Tonu sevişme sahneleri ortaya çıktı

Gri’nin 50 Tonu sevişme sahneleri ortaya çıktı

Gri’nin 50 Tonu'ndaki sevişme sahneleri ortaya çıktı sosyal medya sallandı. ‘Gri’nin 50 Tonu’ filmindeki seks düşkünü Christian Grey rolü ile dikkat çeken Jamie Dornan(32) filmin çekimleri bittikten sonra uzun süre duştan çıkmadığını söyledi. Gri’nin elli tonu hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizler için derledik

Elle dergisinin İngiltere sayısı için konuşan yakışıklı aktör, filmin kadrosuna dahil edildikten sonra rolüne daha iyi hazırlanmak için striptiz barlara ve genelevlere gittiğin söylerken sözlerine ‘Çok ilginç tecrübeler edindim, orada tanıştığım bir kişi film boyunca danışmanım da oldu” dedi.

Gri'nin 50 Tonu'nun yeni fragmanında izleyicilerin heyecanla beklediği sevişme sahnelerinden birkaç detay sonunda gösterildi. E.L. James'in çok satan kitabından uyarlanan filmde Christian Grey ile Anastasia Steele arasındaki ilişki anlatılıyor.

2,5 dakikalık fragmanda, Grey'i canlandıran Jamie Dornan ile Steele'ı canlandıran Dakota Johnson'ın birlikte oldukları sahneler kısa kısa bölümlerle gösterildi.

Grey'in cinsel fantezilerinin hakim olduğu ana tema, yayınlanan son fragmanda kitabın hayranlarının beklentilerini karşılayabilir.

Film, 2015 yılında gösterime girecek.