Gazete Vatan Logo

Gran Turismo Sport'tan haberler var!

Meraklılarını bekletmeyi sürdüren Gran Turismo, Gran Turismo Sport ile işte bu tarihte kapalı beta programını başlatıyor!

Gran Turismo Sport'tan haberler var!

İki sene önce Paris Game Week'te duyurulan Gran Turismo Sport, hala çıkışa hazır değil ancak yakında bazılarımızı oyunu görme fırsatı bulabiliriz.

Gran Turismo Sport, oyun serisinin PlayStation 4 için yayınlanan ilk üyesi olacak. Tam olarak ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmasa da geliştirici firma, oyunun bu sene hazır olacağını söylüyor. Firma, oyun tutkunlarının merakını zapt etmek için 17 Mart'ta kapalı beta programını başlatacak. Beta sadece ABD PlayStation hesaplarına açık olacak ve davetiyeler, PlayStation 4 menüsündeki "Messages" üzerinden gönderilecek.

Polyphony Digital kurucusu Kazunori Yamauchi'ye göre katılımcılar, "her gün bir otomobil rotasyonu ve pist seçerek çevrimiçi olarak diğerleriyle yarışabilecekler". Yamauchi şöyle devam ediyor: Bu süre boyunca pist ve otomobil seçimleri değişecek. Farklı yarış sınıfı ve pist kategorilerini sunmak istiyoruz."

Beta, gün içerisinde belirli saatlerde kullanıma açılacak ve Japonya'daki geliştiricilerin oyun verilerini izlemesine olanak tanıyacak. Bu test küçük çaplı olacak ancak takım, gelecekte daha kapsamlı testler yapacaklarını söylüyor.

Haberin Devamı

Kaynak: Chip