Gazete Vatan Logo

Gram altın fiyatları bugün ne oldu?

Altın fiyatları her gün değişiklik gösteriyor. Gram altın fiyatları da buna bağlı olarak değişiyor. Gram altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Gram altın fiyatları bugün ne oldu?

Bu yazımızda sizlere altın fiyatları hakkında bilgi vereceğiz. Çeyrek altın fiyatları bugünlerde ne kadar oldu sizlerde bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızın devamını okumaya devam etmelisiniz. Serbest piyasada yaralan 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bugünlerde 110 320 lira oldu. Altın fiyatı bugün itibariyle de en güncel bilgileri ve altın fiyatlarının anlık değişim hareketlerini yazımızın devamında ayrıntılı bir şekilde okumuş olacaksınız. Peki, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu işte İstanbul piyasasında ve İstanbul Kapalıçarşı'da açıklanmış olan son rakamlara sizlere vereceğiz. Altının ons fiyatı yüzde 0.3 düşünce geçerek 1.2135 dolar seviyelerine kadar geldi peki çeyrek altın fiyatı ne kadar şimdi sizlere bunun hakkında bilgi vereceğiz. Geçtiğimiz gün en yüksek 12.142 doları görmüş olan çeyrek altının ons fiyatı önceki gün kapanışına göre ise yüzde 0,3 artış göstererek 12.137 dolarda günü tamamlamıştır. Bugün altın piyasasında Asya'da ise 12.133 Dolara kadar ilerlemiş olan altının ons fiyatı şu dakikalarda ise yine düşüşe geçerek 0,3 azalış göstererek 12.135 dolardan alıcısını bulunmaktadır.

Haberin Devamı

? ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Analistlerin son açıklamalarına göre teknik olarak olası yükselişlerde ise 12.162 dolar seviyesinin gerçekten önemli bir direnç konumuna geldiğini göstermektedir. 12.127 doların ise destek olarak öne çıktığını analistler açıklamaktadır. Para piyasaları ve altın piyasası uzmanı profesörleri açıklamalarına göre ise Japonya ve Amerika'da Merkez bankalarının gerçekleştirmiş olduğu toplantılar çerçevesinde altın fiyatlarının çok sakin bir seyir izlediğini belirtmişlerdir. Bugün itibariyle Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde ise altın fiyatı etkisinin bugünlerde çok güçlü olacağı söylenmektedir. Kapalıçarşı'da şu dakikalarda altın fiyatları hakkında ise çeyrek altının fiyatı 185 liradan, Cumhuriyet altını lirası ise 752 liradan satıcı ve alıcı bulunmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası'nın yapmış olduğu açıklama doğrultusunda faizlerin sabit tutulması beklenirken piyasalarda gözüken ekonomik durumu biraz daha az içeriye düşünülmektedir. Altın fiyatları hakkında ise bilgi verecek olursak dünkü altın fiyatı hakkında İstanbul Kapalıçarşı'da 110.320 liradan alıcı bulan 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise 110.350 liradan alıcı bulunmaktadır. 745 liradan alınmış olan Cumhuriyet ata lira altını ise 760 liradan alıcı bulmaktadır. 103 liradan alıcı bulan 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 106 liradan alıcı bulmaktadır. 729 liradan alıcı bulan tam Ziynet altının fiyatı ise 744 liradan alıcı bulmaktadır. 364 liradan alıcı bulan yarım Ziynet altının fiyatı ise 372 liradan alıcı bulmaktadır. En son olarak 182 liradan alıcı bulan çeyrek ziynet altın ise 186 liradan satılmaktadır. Altın fiyatı bugünlerde inişli çıkışlı bir grafik sergilemektedir. Sizlerde altın fiyatları hakkında bilgi almak için sayfamızı sürekli takip ediniz. Bu sayede altın ve altın fiyatları hakkında bütün fiyat artış ve düşüşleri hususunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı