Gazete Vatan Logo

Gözyaşlarına boğuldu! 'Ben ona aşık oldum'

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına Serkan ve Esin aşkında yaşananlar damga vurdu. İşte “Zuhal Topal’la” programında Serkan ve Eskin arasında yaşanan şoke eden diyaloglar...

Gözyaşlarına boğuldu! 'Ben ona aşık oldum'

Birbirlerini tanıma kararı aldıkları için bir aydır programda olmayan Serkan ve Esin çiftini Zuhal Topal; “Bir daha programa geldiğinizde sizi nişan kararınızı açıklamak üzere bekliyorum” diyerek uğurlamıştı.

Serkan ve Esin çifti bugün canlı yayına çıktıklarında moralsizlerdi. Serkan; “Ben Esin’e aşık oldum, çok sevdim. Gönlüm isterdi ki buraya gelelim, güzel şeyler konuşalım; ama çok ciddi bir kıskançlık problemi yaşıyoruz” dedi. Serkan’ı kıskandığını itiraf eden Esin; “Dün tartıştık daha biz kendi aramızda konuşmadan Serkan, bugün buraya gelme kararı aldı. Anlayamıyorum. Serkan’ın bugün locaya oturmasından korkuyorum! ” dedi.

Esin’in sözlerine sinirlenen Serkan, gözyaşları içinde; “Dün akşam seni aradım. Telefonunu açsaydın, konuşabilirdik. Ben dün akşam hastanedeydim, sen yanımda yoktun. Kafamda bu ilişkiyle ilgili bir karar verdim; fakat kalbim söylememe izin vermiyor” dedi. Serkan’dan özür dileyen Esin; “Yaşanılanları telafi etmeme izin ver” dedi.

“Serkan ve Esin aşkı bitti mi?” sorusunun cevabı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı