Gazete Vatan Logo

Gözlerini tabutta açtı

Öldüğü zannedilen adam, kendine geldiğinde bir tabutun içinde olduğunu fark etti.

Polonya’da arıcılık yapan Jozef Gzuy adındaki adam, arıların sokması sonucu bayıldı. Kalp krizi nedeniyle öldüğü zannedilen adam, kendine geldiğinde bir tabutun içinde olduğunu fark etti.

Kalk krizinden öldüğü düşünülen 76 yaşındaki adam tabuta yerleştirildi. Mezara konmadan önce, nabzını kontrol eden cenaze levazımatçısı Gzuy’un çok güçsüz olan nabzını buldu ve yaşadığını anladı.

Yaşlı adamın öldüğünü zanneden ambulans görevlileri şok geçirirken, yanına ilk gittiklerinde yerde yatan adamın nefes almadığını, kalp atışının olmadığını ve vücut ısınının düşmüş olduğunu belirttiler.

BOYNUNDAKİ SAAT ZİNCİRİ KURTARDI

Öldüğüne inanılan adam için üç saat sonra cenazeci çağırıldı ve Gzuy bir tabuta yerleştirildi. Tabutun kapağı kapatılmadan önce eşi, Gzuy’un boynundaki saatin çıkarılmasını istedi. Cenazeci yaşlı adamın boynuna asılı saatin zincirini tuttuğunda, yaşlı adamın nabzını fark etti.

Nefes aldığı fark edilen Gzuy’u, sabah ölü olduğunu ilan eden ambulans ekibi hastaneye götürdü. Yaşlı adam hızla iyileşirken, sağlık ekibi yaşananlardan dolayı özür diledi.

İçine konduğu tabuttan tekrar hayata dönen Gzuy ise, ilk yaptığı işin hayatını kurtaran cenazeciye bir kavanoz bal vermek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı