Gazete Vatan Logo

Gözlerden uzak tatil yapmak isteyenler!

Kefaluka Resort özel müşterileri için özel odalar hazırladı

Gözlerden uzak tatil yapmak isteyenler için Kefaluka Resort Hotel'de Superior Suite ve Prestige Suite odalar hazırlandı. 126 ve 186 metrekarelik yaşam alanı sunulan odalarda yok yok.

Türkiye'nin ve dünyanın tanınmış isimleri, özel havuzları ve jakuzisi bulunan Superior ve Prestige Suite odalara büyük ilgi gösteriyor.

Bodrum Akyarlar'da Ege'nin derin maviliğini, muhteşem deniz ve doğa manzarasını kucaklayan Kefaluka Resort Hotel, Superior ve Prestige Suite odalarla özel müşterilerine masalsı bir deneyim yaşatıyor.

Kefaluka'da odaların tümü deniz manzaralı ancak 12 adet Superior Suite'in manzarası ise unutulmaz anlar yaratıyor. Superior Suite odalarda 2 yatak odası, 2 banyo bulunuyor ve 4 kişi rahatlıkla konaklayabiliyor. Superior Suite'in özel
müşterileri için, özel müşterek havuzu bulunuyor.Sadece 2 adet olan Prestige Suite odaların her biri 186 metrekare. Prestige Suite'te 3 yatak odası, 3 banyo mevcut ve 6 kişi rahatlıkla konaklayabiliyor. Prestige Suite'in özel havuzunun yanı sıra özel jakuzisi mevcut. Superior ve Prestige Suite odalarda gün boyunca havlu, çarşaf değişimi, oda temizliği ve turn down servisi hizmeti veriliyor.

Gözlerden uzak tatil yapmak isteyen tanınmış isimler, Kefaluka Resort'un özel odalarına büyük ilgi gösteriyor.

Odalarda yok yok

Superior ve Prestige Suite odalarda mini bar, kasa, Uydu TV, radyo yayını, merdiven, ara kapı, özel havuz ve özel müşterek havuz, kettle+ çay kahve set up, banyoda telefon, hizmetli odası ve banyosu, balkon ve teras bulunuyor.

Laminant parke zemin kullanılan Superior ve Prestige Suite odaların dekorasyonu da çok özel. Prestige Suite'in donanımında jakuzi ve espresso makinesi yer alıyor.

Haberin Devamı