Elçin Sangu’nun sırrı doğallığında

Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç’la beraber yakaladıkları uyumu herkes konuşuyor... Elçin Sangu içtenliğiyle herkesi etkilemeyi başarıyor.

Elçin Sangu’nun sırrı doğallığında

Artık marka yıldız eşleşmeleri iki taraf için de çok fazla anlam ifade ediyor. Hem yıldızların kendilerini konumlamaları hem de markaların stratejilerini doğru oturtmaları adına, çok fazla mesaj içeriyor. Meryem Uzerli fenomeninden sonra, Kiralık Aşk dizisiyle iki yeni yıldızımız oldu: Barış Arduç ve Elçin Sangu. Bu dizinin alamet-i farikası, iki yıldızın da genç, dinamik ve içten olması ama ilginç olan başka bir nokta var ki, farklı kuşaklara hitap edebiliyorlar. Elçin Sangu, Z kuşağının hayran olduğu, kendini onun yerine koymak istediği bir rol model. Doğal güzelliğinin yanında mütevazı tavırlarıyla da X ve Y kuşağını da etkilemeyi başarıyor. Bir anda parlayan bir yıldızın peşinde işbirliği yapmak isteyen markaların olması da elbette çok doğal. Elçin, seçimini lüks segmente oynayıp elitist bir tavır sergilemektense, tıpkı hissettirdiği gibi, halka daha yakın markalarla işbirliği yapmaktan yana kullanıyor. Kızıl saçlarıyla önce Elidor’un yüzü oldu, şimdi de Boyner yeni yüzünün Elçin olduğunu açıkladı. Dinamik, değişime açık, renkli ve aynı zamanda “bizden biri” o. Elidor ile işbirliğinin ardından Boyner’in yüzü olmasının bir iletişim hatası olduğunu düşünenler var ki ben bu kanıda değilim. Kendisine sorduğumda, gayet net bir yanıt verdi: “Benim gibi bir kadın çok rahat bir şekilde Elidor da kullanır, Boyner de giyer bir iletişim hatası değil.” Türkiye’nin en gözde yıldızların-dan biri olmayı başardı, daha da yıldızlaşa-cağı kesin.

Haberin Devamı

Markaların buluşması

Elçin Sangu’nun sırrı doğallığında

Lüks kategoriye doğru yumuşak bir geçiş yaparsak, Harvey Nichols’da bir işbirliğiyle çok konuşuldu bu hafta. Bu kez marka - marka kombinasyonunu gördük. Güçlü markaların lüks segmentte el ele yürümesi, globalde olduğu gibi lokal pazarda da artık iletişimcilerin başarılı sonuçlar elde ettiği bir mevzu. HP, Premium serisinden altın kaplı hissi uyandıran, ilk tanıtımını New York Times International Luxury Konferansı’nda yaptığı dizüstü bilgisayarı, moda ve teknolojiyi buluşturdu. Demet Sabancı Çetindoğan, mavi diz altı elbisesiyle defilenin ev sahipliğini yaptı, podyumun baş modeli Tülin Şahin de elinde dizüstü bilgisayarıyla podyumdaydı, Berrin Yoleri, Feryal Gülman, İdil Fırat da front row’da izleyenler arasındaydı,

Haberin Devamı

Bunları kaçırmayın!

Kendini tazelemek isteyenlere

Metin Hara “İnsana Güven” konseptini yeni bir oluşumla bahara tazelenmiş olarak giriyor. İnsana Güven, 12 yaşından beri tamamlayıcı tıpla ilgili farklı çalışmalar yapıyor zaten, onu bir anda tanıdık. Şimdi, kendisi dışında da farklı eğitmenlerle oluşturduğu konsepti, baharla birlikte yenilenmiş olarak sunuyor. Herkesin ihtiyacı elbette farklı ama biraz aynannın karşısında kendinizle yüzleştiğinizde aslında nelere ihtiyacınız olduğunu hissedersiniz. İkiye ayırmışlar olayı; Yang Zone ve Yin Zone olarak. Derslerin isimleri zaten anlatıyor mevzuyu: “Kim Olduğunu hatırla”, “Hayalindeki Seni Şimdiye Getir”, “Duygu Organ Analizi”... Seçenek bol, bireysel terapilerde 250 - 400 TL bandında geziniyor fiyatlar. Mossad ajanları için geliştirilen kendini koruma yöntemini öğrenebileceğiniz Can Höcük’ün verdiği “Krav Maga” eğitimi bile var. Workshop fiyatı da uygun.

Haberin Devamı

Elçin Sangu’nun sırrı doğallığında

Çeşme’de lezzet arayanlara

Çeşme zamanı yaklaşırken bölgede gerçekleşecek yeniliklerin de haberleri ulaşmaya başladı. Murat Bozok, Çeşme’de Paşalimanı’nda konumlanan Sea Homes’da yeni lüks kavramını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yerel lezzetleri yorumlama konusundaki başarısına hayranız zaten, şimdi et ve balığın farklı yorumlarıyla karşımıza çıkıyor.

DİĞER YENİ YAZILAR