Gazete Vatan Logo
Magazin Gözde bekâra görkemli veda!

Gözde bekâra görkemli veda!

Gözde bekâra görkemli veda!

Üç gün üç gece süren düğün seromonisinin dün akşamki ayağında ‘Evet’ diyen ünlü aktör George Clooney, düğünün yapılacağı 7 yıldızlı otele adeta bir donanmayla çıkarma yaptı.

HOLLYWOOD’UN en gözde bekarları arasında gösterilen George Clooney (53), Cumartesi akşamı, Venedik’te ünlü davetlilerin huzurunda “Evet” dedi. İnsan hakları avukatı Amal Alamuddin (36) ile hayatını birleştiren Clooney’in evliliği sosyal medyada hayranlarına, “Onu da kaybettik” yorumu yaptırdı. İtalya’nın kanallar şehri Venedik’te, 16’ncı yüzyıldan kalma 7 yıldızlı Aman Resort Otel’de evlenen George Clooney, düğün alanına eskort botlar eşliğinde adeta bir donanmayla gitti. Damat, düğünde Armani marka siyah bir takım giyerken, gelinliği görünmeyen gelin, Alexendar McQueen imzalı bir gelinlik giydi.

Masraflar 2 milyon $
Yeni evlilerin, 2 milyon dolara mal olan düğününün, görsel haklarını Amerikan Vogue dergisine sattığı belirtiliyor. Birbirinden renkli isimleri buluşturan düğünde, kutlamalar yarın da sürecek. Varolan fotoğrafları ise paparazziler büyük tehlike atlatarak botlardan ve kanalın diğer ucundaki apartmanlardan çekebildi.
Avukat gelin aslında kim?
Amal Alamuddin uluslararası hukuk, insan hakları, suçluların iadesi ve ceza hukuku konusunda uzmanlaşmış donanımlı bir avukat. Alamuddin ailesi Londra’ya savaş yorgunu olarak Beyrut’tan kaçtı ve Gerrards Cross’a yerleşti. Annesi Baria 66 yaşında ve Arap gazetesi El-Hayat editörü. Büyükannesi ise Beyrut’taki Amerikan Üniversitesi’nin ilk kadın mezunu.
Siyasi geleceği için en uygun gelin adayı
Gelelim, ünlü aktörün çoğu insana tuhaf gelen eş seçimine. George Clooney, çoğu meslektaşının aksine model ya da oyuncu bir eş değil, insan hakları avukatı birini seçti. Bunun nedeni olarak son yıllarda davetlerde ABD Başkanı Barack Obama ile de sık sık boy gösteren Clooney’in siyasete yeşil ışık yakması gösteriliyor. Hem güzel hem akıllı Alamuddin, Clooney’in siyasi adımlarında da yanında durabilecek en iyi isim.
77 yıldızlı Aman Resort Otel’de yapılan düğüne Cindy Crawford, Bill Murray, Matt Damon ve U2 solisti Bono’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü katıldı. Düğüne katılması beklenen Angelina Jolie ve Brad Pitt ise yeni filmlerinin çekimleri nedeniyle Venedik’e gitmedi.
George ve Amal’ın aşk takvimi
Ekim 2013 Londra, İngiltere: Çift ilk kez Londra’da bir restoranda beraber yemek yerken görüntülendi.
Aralık 2013 - Los Cabos, Meksika: Alamuddin, Clooney’in davetlisi olarak Meksika’nın Los Cabos şehrine gitti. Çifte Clooney’ in ortağı Rande Gerber ve eşi eski manken Cindy Crawford da eşlik etti.
Şubat 2014: Washington, ABD Çift Obama’nın da olduğu ‘The Monuments Men’ filminin Beyaz Saray gösterimine beraber katıldı.
Mart 2014: Seyşeller & Tanzanya İkili, tatilllerini Seyşeller’de geçirdikten sonra safari için Tanzanya’ya geçti.
Mart 2014: New York , ABD George ve Amal New York’un ünlü Fransız lokantası Rotisserie Georgette’de yemek yedikten sonra geceyi Manhattan’daki Carlyle otelinde geçirdi.
Nisan 2014: Los Angeles, ABD Arkadaşlarının katıldığı bir partiyle nişanlandılar. Amal Alamuddin, nişan yüzlüğünü ilk kez bu gece parmağına taktı.
Mayıs 2014: Venedik, İtalya İkili arkadaşlarıyla beraber, İtalya’nın kanallarıyla ünlü şehri Venedik’te bulunan Da Ivo restoranda yemek yedi.
Haziran 2014: Como Gölü, İtalya Sevgililer Haziran ayını Clooney’in Como gölü üzerinde bulunan malikanesinde geçirdi.
Temmuz 2014 Floransa, İtalya Alamaddin nikah öncesi alışveriş için kuzeniyle beraber İtalya’nın Floransa şehrine gitti.
Ağustos 2014: Londra, İngiltere Çift evlilik tarihini kamuoyuna açıkladı.
Ağustos 2014: Cernobbio, İtalya İkili Amal Grand Hotel Villa d’Este’de objektiflere takıldı.
Eylül 2014: Floransa, İtalya Çift Floransa’da yüksek sosyetenin katıldığı bir hayır gecesinde el ele görüntülendi.
Eylül 2014 - Venedik, İtalya Çift Hollywood yıldızları ve medyanın ünlü yüzlerinin katıldığı harika bir törenle dünya evine girdi.

Haberin Devamı