Gazete Vatan Logo

Görüntüyü gerçeğe yakın hale getirdi

Görüntüyü gerçeğe yakın hale getirdi

Sony, yenilikçi teknolojilerle donatılmış BRAVIA 4K HDR ürünlerini tanıttı. Sony BRAVIA 4K HDR teknolojisindeki “HDR” sözcüğü Yüksek Dinamik Aralık anlamına geliyor ve bu teknoloji daha fazla parlaklık bilgisi taşıyan yeni bir video sinyal standardı ile gerçeğe çok daha yakın bir izleme keyfi sunuyor. Yeni modeller 55-85 inç arasında ekran seçeneklerine sahip.

Sony Eurasia Genel Müdürü Kazuteru Makiyama, son teknolojik gelişmelerle desteklenen televizyonların günden güne daha net, daha renkli ve gerçeğe çok daha yakın görüntüler sunmaya başladığına vurgu yaptı. Makiyama, şöyle konuştu: “Sony olarak, lider teknolojilerle ve bunların desteklediği ürünlerle bu çetin pazardaki gücümüzü giderek artırıyoruz. BRAVIA 4K HDR televizyonlar, kullanıcıların değişen ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için, görüntü kalitesi, tasarım ve kullanıcı deneyimi unsurlarının en yenilikçi uyumunu sunuyor. Sony’ye özel gelişmiş görüntü özellikleri ve zarif tasarımlarının yanında, bu ürünlerle üstün görüntü kalitesinin yanında sınırsız eğlence sunmayı da hedefledik.”

Haberin Devamı

Sesli arama yeteneği

Sony’nin yni televizyonları birçok özellik barındırıyor. Sony teknolojisi, en iyi HDR deneyimi için halihazırdaki yayınları ve filmleri yükselten, daha kaliteli hale getiren bir algoritma kullanıyor. Diğer yandan ince ve çerçevesiz tasarımıyla dikkat çeken Sony BRAVIA 4K HDR televizyonlar daha rahat ve gelişmiş bir kullanıcı deneyimi yaşatmak üzere sesli arama yeteneğine sahip Televizyonlar Android TV özelliğiyle kolay kullanım kolaylığı sunuyor.