Gazete Vatan Logo

Google yapamadı, o yaptı!

Yandex''in yeni hizmeti çok yakında Türkiye''de!

Google yapamadı, o yaptı!

Yandex, Türkiye''ye yaptığı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son hizmeti Yandex Navigasyon geçtiğimiz saatlerde Yandex tarafından açılan web sitesiyle tüm dünyaya duyuruldu. Çok yakında web tabanlı hizmetinin yanı sıra mobil dünya ile birlikte App ve Google Play Store raflarındaki yerini alacak olan Yandex Navigasyon''un müjdesi verildi.

Türkiye’nin ilk gerçek zamanlı trafik bilgisi veren navigasyon uygulaması Yandex.Navigasyon çok yakında ücretsiz olarak indirilmeye sunulacak. Google''ın geçtiğimiz yıllarda sözünü verdiği, Panaroma haritalar özelliğini çok önceden davranarak Türkiye''ye getiren Yandex, anlaşılan bir çok sektörde Google''ı sırt üstü bırakmaya devam edecek.

Şimdiki hedefi navigasyonlar olan Rusya''nın dev arama motoru Yandex, Google''ın Türkiye pazarını geri plana atmasını fırsat bilerek geniş yelpazede sunduğu hizmetlerini tanıtmaya devam ediyor. Son 2 yılda yaptığı hizmetlere baktığımızda muhteşem bir gelişme gördüğümüz Yandex yeni projeleriyle Türkiye''ye ışık tutmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Siz de Yandex Navigasyon''u ilk kullananlarda olmak istiyorsanız, hemen tıklayın, navi.yandex.com.tr''dan yerinizi ayırtın.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Google yapamadı, o yaptı!