Gazete Vatan Logo

Google’ın patronu Eric Schmidt Bodrum koylarında

GOOGLE’ın patronu ve dünyanın en zengin iş adamları arasında gösterilen ABD’li yazılım mühendisi Eric Schmidt, eşi ve iş arkadaşlarının da aralarında bulunduğu bir grupla Muğla’nın cennet koylara sahip ilçesi Bodrum’a geldi.

Google’ın patronu Eric Schmidt Bodrum koylarında

2009’da 72 milyon dolara aldığı 59 metrelik Mega lüks yatı ’Oasis’ ile Gökova koylarını gezen Schmidt, denizin ve doğal güzelliklerin tadını çıkardı. ABD’li ünlü yazılım mühendisi ve Google’ın Başkanı ABD’li 61 yaşındaki Eric Schmit, eşi Wendy Schmit, Microsoft’un 2000’den beri başkanlığını yürüten 60 yaşındaki Steve Ballmer ve iki yönetim kurulu üyesiyle Yunanistan’dan çıktığı mavi yolculukta Bodrum Gökova’daki koylara geldi.

59 metrelik ’Oasis’ isimli lüks yatıyla ıssız ve çam ormanları arasındaki Kisebükü Boynuzçukuru Koyu’na demirleyen yatın üzerinde güneşlenen topluluk, mavi suların tadını çıkardı. Yattakilerle sohbet eden Scmhidt, öğle saatlerinde konuklarıyla birlikte bota binerek 1 mil uzaklıktaki Çökertme Koyu’na gitti. Burada Mahir Vurmaz’ın işlettiği Rosemary Restoran’da yemek yedi. Mütevazi tavırlarıyla dikkat çeken Eric Schmidt, levrek ve salata yerken yanında şarap içti. Yemek sonrası grup, yata döndü. 8.3 milyar dolarlık serveti ile dünyanın 138’inci zengini olan Eric Schmidt’in eşi Wendy ise yatın en üst bölümündeki jimnastik salonunda spor yaptı. Schmit ve konuklarının iki gün sonra Yunanistan’ın Tilos ve Mikonos adalarına geçecekleri öğrenildi.

Haberin Devamı