Gazete Vatan Logo
Magazin Gönül İşleri son bölümde ekrana kilitledi !

Gönül İşleri son bölümde ekrana kilitledi !

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Gönül İşleri bu hafta 11. bölüm ile ekrana geldi. Pazar günleri yayınlanan dizinin son bölümünde Servet bebeğini kaybetti mi merak konusu. Yılmaz'ın başına gelenler herkesi şaşırttı. İşte Gönül İşleri 11. Son Bölüm detaylar haberimizde...

Sevda evlilik yolunda Bedir’i geride bırakabilecek mi?

Yılmaz’ın bir anlık öfkesine yenilişi, Servet ve Alev’i merdivenlerin dibinde son bulan bir düşüşe itmiştir. Servet’e mi, Alev’e mi, yoksa Servet’in taşıdığı bebeğine mi üzüleceğini şaşıran Yılmaz kendisini affettirmenin bir yolunu aramaktadır. Tam da bu sırada başıboş kalan Gönül İşleri Ofisi Yılmaz’ın derdine deva olur. Deli Yılmaz’ın yenilikçi iş anlayışıyla baş etmek de kızlarımız Saadet ve Sevda’ya kalır.

Saadet Asrın’ı unutabildi mi?

Saadet, Kemal’le olan birlikteliğine kendisini inandırmaya çalışırken Asrın’ı gönlünden çıkartıp çıkartamadığı sorusuna cevap aramaktadır. Ne Asrın Saadet’ten vazgeçmekte, ne Kemal Asrın’a olan kininden vazgeçmektedir. Ve Asrın için kaçak hayatı gittikçe zorlaşmakta, polis her an bir adım daha yaklaşmaktadır.

Sevda ve Bedir duygularını bastırmaya çalıştıkça daha fazla hata yapmaya başlarlar. Sevda artık bir söz vermiştir Tibet’e. Ve Bedir, Sevda’nın parmağındaki yüzüğün aralarında aşılmaz bir engele dönüştüğüne inanmaktadır.

Haberin Devamı

Yılmaz Servet’e kendisini affettirebilecek mi? Alev ve Servet’in düşüşünün arkasındaki sebebi araştıran polisler Yılmaz’ı neyle sorumlu tutacak? Sevda girdiği evlilik yolunda Bedir’i geride bırakabilecek mi? Ve en önemlisi... Bebek iyi mi?

GÖNÜL İŞLERİ SON BÖLÜM İZLE