Gazete Vatan Logo
Magazin Gökte bir yıldız

Gökte bir yıldız

Hazırlıkları iki ay önce başlayan konserinde hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı...

Türkiye’nin 66 yaşındaki süperstarı Ajda Pekkan önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da verdiği konserle yine yıldız olduğunu gösterdi. Birbirinden ilginç kostümlerle sahneye çıkan Pekkan, vinçle seyircinin üzerinden şarkılarını seslendirerek muhteşem bir şova imzasını attı:

- Süperstar, BKM’nin Coca Cola ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği konsere 2 aydır hazırlanıyordu. Biletleri önceki gün tükenen konser daha gerçekleşmeden ikincisi için 4 Eylül tarihi belirlendi.

- Konserin açılışını “Yeniden Başlasın” ile yapan Pekkan’a uçan dansçıları eşlik etti. Sahnede yapılan 3 boyutlu görüntü uygulamasında bir seranat görüntüsü vardı. Tema da “moda” idi.

- Twitter’da ‘ajdanesoylesin’ etiketi ile belirlenen repertuara seyirciler anında şarkı ekleyerek interaktif bir iletişim kuruldu. En çok isteği alan “Yakar Geçerim” iki kez seslendirildi.

- Pekkan konserinde Raisa and Vanessa ile tasarladığı kıyafetleri giydi.

- Pekkan 22 şarkı seslendirdiği konserinin büyük sürprizini finalde yaptı ve “Yakar geçerim” başlarken seyircinin üzerinden bir vinç yardımıyla uçtu. Hayranlarının çığlıkları ve alkışları altında önce “Yakar Geçerim”i ardından “Resim”i seslendiren sanatçı, büyük alkış topladı.

- Ajda Pekkan’ın konseri için 200 kişiyi aşkın bir prodüksiyon ekibi çalıştı. 35 kişilik dans ekibinin yanısıra, en kapsamlı konser ışık tasarımı hazırlandı.

- Ajdamoda.com sitesinin prodüksiyonun sponsorluğunu üstlendiği konserin önemli bir kısmı da “Ben Yanmışım” şarkısının klip sponsoru olan Kral Tv’den canlı olarak yayınland

Haberin Devamı