Gazete Vatan Logo
Magazin Gökhan Türkmen'den kızlarına anlamlı mesaj

Gökhan Türkmen'den kızlarına anlamlı mesaj

Gökhan Türkmen, canlı yayında kızları Nil Rona ve Leyla Ada için geleceğe not iletti.

Gökhan Türkmen'den kızlarına anlamlı mesaj

Şarkıcı Gökhan Türkmen, Kral Pop TV ve Kral Pop Radyo ortak canlı yayınında Mehmet Akbay'ın sunduğu 'Mehmet'in Gezegeni' programına konuk oldu.

Gökhan Türkmen, canlı yayında kızları Nil Rona ve Leyla Ada için geleceğe not iletti.

"Nil Rona ve Leyla Ada. İkinizi de çok seviyorum. İlerde büyüyeceksiniz ve güzel insanlar olacaksınız. Mutlu olmayı bilen insanlar olacaksınız. Birbirinize sahip çıkın. Birbirinizi her zaman sevin. Bizim olmadığımız zamanlarda birbirinize her zaman destek olun" diyen ünlü şarkıcı, çocukları için en büyük dileğinin mutlu olmayı bilen insanlar olarak yetişmeleri olduğunu söyledi.

Para, pulun önemli olmadığını belirten Gökhan Türkmen, "Ne iş yaparlarsa yapsınlar, sevdikleri işi yapmalarını istiyorum. Çünkü ben sevdiğim işi yapıyorum ve çok mutluyum. Karşılarına bir gün tabi ki bir eş çıkacak. İstiyorum ki benim gibi insanlar olsun. Duyarlı, merhametli, adaletli insan olsunlar. Kız çocukları zaten genelde babası gibi birini ararlar. Çok seviyorum onları" dedi.

Eşi Sinem Aksoy Türkmen de sosyal medyadan yayımladığı mesaj ile yayına katılarak, "Çok teşekkür ederiz. Nil Rona, Leyla Ada ve Sinem" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"MÜZİSYEN OLMASAYDIM SPORCU OLURDUM"

Öyle Güzel Ki, Olsun, Aşktır, İnsanız Ayıbı Yok, Sen İstanbulsun, Büyük İnsan, Dön, Yan Sen, Çatı Katı gibi sevilen şarkılarını canlı olarak orkestrası eşliğinde seslendiren Türken, "Bu işi yapmasaydın, ne olurdun?" sorusuna, "Müzisyen olmasaydım sporcu olurdum" cevabını verdi.