Gazete Vatan Logo
Magazin Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci boşandı! İşte mal paylaşımı...

Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci boşandı! İşte mal paylaşımı...

İki yıl önce görkemli bir düğünle evlenen ve yakın zamanda evlat edineceklerini söyleyen fenomen Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra boşandı. İkilinin, kozmetik firmasında birlikte çalışmaya devam edeceği ve milyon liralık arabalarındaki ortaklığı sürdürecekleri öğrenildi.

Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci boşandı! İşte mal paylaşımı...

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. 2019 yılında evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, anlaşmalı olarak bugün boşandı.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci boşanmanın ardından sosyal medya hesaplarından ortak açıklama yaptı: "Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösteririz bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.”

Beykoz Adliyesi’ne beraber gelen çift, çıkışta ayrı araçlarla oradan ayrıldı.

Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldığı ifade edildi. İddialar arasında çiftin, boşanmasına Çıra’nın ihanetinin neden olduğu yer alıyor. Ciğerci ise “Gökhan ile yollarımızı ayırıyoruz. Anlaşmalı şekilde boşanacağız” açıklamasını yaptı.

İkili, Bodrum’daki iki evini bölüşecek ve kozmetik şirketindeki ortaklıklarını devam ettirecek. Gökhan Çıra’nın 120 milyon TL alacağı iddiasının ise doğru olmadığı öğrenildi. Şirket üzerine kayıtlı milyonluk lüks araçların ikisinin ortak malı olarak kalmasına karar verdikleri öne sürüldü.

Haberin Devamı

* Lamborghini Huracan: 3 milyon TL

* Mercedes G63: 2 milyon TL

* Cadillac Escalade: 1.7 milyon TL

* Rolls-Royce: 4.5 milyon TL

'TANIŞTIĞIMIZDA 18 YAŞINDAYDI...'

Selin Ciğerci, Hürriyet'e verdiği röportajta Gökhan Çıra ile tanışma hikayesini anlatmıştı:

"Gökhan bir dönem Galatasaray’da oynamıştı. Ama çok eski bu anlattığım olay. Ben daha ameliyatlı değildim. Gökhan bana bilmeden mesaj attı. Fakat benimle görüşmedi. Sürekli mesajlaşıyorduk. Benim hayatıma az önce bahsettiğim futbolcu girdi. O ilişkim bittikten sonra Gökhan’la bir yerde karşılaştık. Ben ameliyat olmuş, pembe kimliği filan almıştım o zaman. Gökhan’ı görünce “Ne kadar yakışıklısın, çok değişmişsin” dedim. Fotoğraflarında küçük duruyordu. O zaman 18 yaşındaydı, şimdi 22 yaşında. Karşılaştıktan sonra mesaj attım. Ama benim mesaj attığıma inanmamış. Ben ilk başta istemedim. “Ne kadar olgun olabilir ki, ne paylaşabilirim onunla” diye düşünüyordum. Gökhan o zaman Beylerbeyi Spor’da oynuyordu.

Haberin Devamı

Gökhan’a 6-7 ay boyunca hiç yüz vermedim. Kendimi engelledim. Yaşı da benden küçük sonuçta. Onu tanımaya başladıktan sonra düşüncelerim değişti. Ailemden sonra bana en çok ilgi gösteren insan Gökhan’dır. Geçtiğimiz yaz havuzdan kaptığım bir enfeksiyon nedeniyle neredeyse ölüyordum. Yoğun bakımda yattım. Gökhan kaldı yanımda. Annemler geldi gitti ama Gökhan hep kalmak istedi benimle."