Gazete Vatan Logo
Magazin Gökçe Bahadır hastanelik oluyordu!

Gökçe Bahadır hastanelik oluyordu!

Aşk uykusu’ filminin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, çekimlerden sonra hastaneye yatmayı düşündüğünü söyledi.

Gökçe Bahadır hastanelik oluyordu!

Aşk Doktoru’ Mehmet Coşkundeniz’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ‘Aşk uykusu’ 31 Mart’ta gösterime giriyor. Başroldeki Gökçe Bahadır “Duygusal açıdan öyle zor bir roldü ki çekimler bitince hastaneye yatmak zorunda kalacağımı bile düşündüm” dedi.

Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz’in gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazdığı, aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ‘Aşk Uykusu’nun basın toplantısı önceki gün Nişantaşı St. Regis Otel’de yapıldı.

Nisan Akman’ın yönettiği, Gökçe Bahadır (Yonca), Alican Yücesoy (Serkan) ve Hande Subaşı’nın (Seda) başrollerini paylaştığı film tutkulu bir aşk hikayesini, ihanet ve aşk için nelerin göze alınabileceğini anlatıyor.

'SABAHA KADAR KOŞTUM'

Gökçe Bahadır “Yonca gelgitleri olan bir kadın. Kocasını bir seviyor bir sevmiyor. Filmde kadın ruhsal bunalıma girdiğinde kendini sokaklara atıp koşuyor. Ben de sabaha karşı set bittiğinde evde koşu bandında koştum. Neden olduğunu bilmiyorum. Koşarken duygusal olarak rahatladığımı hissediyordum” dedi.

Haberin Devamı

Hande Subaşı “Aşkınız için nelerden vazgeçersiniz?” sorusunu şöyle cevapladı: “Vazgeçişlerim değil seçimlerim olabilir. Vazgeçmek olumsuz kelime. Aşk için olumlu şeyler söylenmeli.”

'HER İLİŞKİDE OLABİLİR'

1 Mart’ta vizyona girecek ‘Aşk Uykusu’nda karısını aldatan ‘Serkan’ı oynayan Alican Yücesoy ise “Film her ilişkide olabilecek bir hikayeyi anlatıyor. İzlerken birçok kişi aynı şeyleri yaşadığını düşünecek” dedi. (Posta)