Gazete Vatan Logo
Magazin Göbeğinden zeytin yemek istemiş

Göbeğinden zeytin yemek istemiş

Aksoy, İlknur Soydaş'ın 'zeytinli Serdar Ortaç klibi'ne gönderme yaparak çok güldürdü

'Yedi Karılı Hüsnü' oyununda birlikte sahneye çıkan İlknur Soydaş ve Rüzgar Aksoy, Habertürk'te Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programının konuğu oldular.

Oyunda, yedi karısı olan Hüsnü'yü oynayan Rüzgar Aksoy, İstanbul'a gelen bir öğrencinin kiralarını, faturalarını ödemek için 7 ayrı kadın bulmasının konu edildiği oyun için "Bakıyor biriyle olmuyor, ikiyle olmuyor, şartlar zor. Birine kirayı, birine faturaları ödetiyor tabi" diye konuştu.

Esprili bir üslupla oyunu anlatan Rüzgar Aksoy'un bu sözlerinden sonra Oylum Talu, "İlknur'a ne yapıyorsun peki?" diye sordu. Aksoy'un yanıtı ise "İlknur'a asılıyorum sadece. Bir isteğim falan olmuyor" şeklinde oldu.

Oylum Talu, bu kez işi daha da espriye vururak "Bu bir itiraf mı?" diye sordu. Rüzgar Aksoy, "Tabi hayattan beslendiğim durumlar da oldu" sözleriyle hem Oylum Talu'yu hem de İlknur Soydaş'ı çok güldürdü.

Rüzgar Aksoy, bir dönem Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısının klibindeki bir sahneye gönderme yaparak "Benim yıllardır zeytin yeme isteğim vardı" dedi.

Kahkalarla bu sözlere gülen İlknur Soydaş yorum yapmazken Oylum Talu, "Ama göbekten yemek önemli" diyerek o klipte Serdar Ortaç'ı, Soydaş'ın göbeğine koyduğu zeytini yediği sahneye atıfta bulundu.

İlknur Soydaş, üzerinden geçen yıllara rağmen hiç unutulmayan o kliple ilgili olarak "Herkesin aklında sürekli karabiberim, göbeğinden zeytin yedi... İlk zamanlar garipsiyordum ama artık alıştığım için garip gelmiyor bana" dedi.

(Televizyon Gazetesi)

Haberin Devamı