Gazete Vatan Logo

Gmail kullanıcı hesabı nasıl açılır? (Gmail kayıt olma işlemleri)

Gmail hesabı nasıl açılır diye merak edilen sorunun cevabını haberimizin detaylarında yer almaktadır. Milyonlar kullanıcının kullandığı E-posta hesabı olan Gmail'e nasıl kayıt olunur? Gmail hesabı ücretsiz mi? İşte tüm merak edilen soruların cevabı haberimizde.

Gmail kullanıcı hesabı nasıl açılır? (Gmail kayıt olma işlemleri)

Gmail'in en iyi özelliklerine istediğiniz yerden ve istediğiniz cihazdan erişebilirsiniz. Gmail, Google Drive ve Google Fotoğraflar arasında paylaşılan 15 GB'lık ücretsiz depolama alanı sayesinde, yer kazanmak için e-posta silmeniz gerekmez. @sirketinizin_adi.com biçiminde özel e-postaya sahip olun ve telefonunuzdan veya tabletinizden takvime, dokümanlara, video toplantılarına ve daha fazlasına erişin. İşte detaylı bilgiler.

GMAİL HESAP OLUŞTURMA

Öncellikle Google Hesabı oluşturmak için Google Hesabınızı oluşturun sayfasına gitmeniz gerekli. Herhangi bir Google oturum açma sayfasının ortasındaki oturum açma kutusunun altında bulunan Hesap oluşturun bağlantısını tıklamanız da yeterli olacak. Bir Google Hesabı oluşturduktan itibaren, tüm Google ürünlerinde oturum açmak için aynı kullanıcı adını ve şifreyi kullanmakta pek mümkün. Google hesaplarına kaydolurken kayıtla ilgili ana sayfayı da kullansanız, belirli bir ürünün kayıt sayfasını da kullansanız aynı şey geçerli olacak. Google Dokümanlar'da doküman oluşturmak ve paylaşmak için de kullanabilirsiniz. Gmail rakiplerinin bir adım önünde, kullanımı oldukça basit ve oldukça geniş bir ağa sahip. Google size bu konuda büyük ölçüde yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en çok kullanılan mail sistemi Gmail’i Android, iOS ve masaüstü cihazlarınızda kullanabilir ve E-posta gönderebilirsiniz. Ücretsiz G-Mail kaydol ve giriş yaparak oturum açma işlemi gerçekleştirin. E-posta servislerinden Gmail ile ücretsiz Mail hizmetini kullanabilirsiniz. Mail gönderip alma imkanı sağlayan gmail servislerinden ücretsiz olarak faydalanmanız için size verilecek olan seçenekler ile yeni bir hesap oluşturabilir ve Gmail hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanacağınız Google kullanıcılarına ücretsiz E-posta hizmeti de sunmaya devam ediyor. Kişisel E-posta ile size ait olan bir hesap oluşturarak mail gönderip alarak gmail oluşturun. Gmail servislerine ne şekilde kayıt olunması gerektiğini bilmiyorsanız sizler için hazırladığımız dökümanı kontrol edebilirsiniz. E-mail hizmetlerinin lideri olan Gmail ile E-posta gönderip almak artık çok kolay. Dünya devi Google mail hizmetlerinden faydalanmanız için size verilecek olan seçenekleri değerlendirmeniz ve E-posta hesaplarınızı güvenle kontrol etme imkanı sağlıyor.

Haberin Devamı

Gmail servisine dahil olmanız için kayıt ekranına giderek kişisel e-posta oluşturabilir ve anında kullanıma başlayabilirsiniz. Google’ın arama motoru teknolojisi ve diğer tüm servis üyelikleriyle beraber sunulan GMail, günden güne popülaritesini arttırmayı başarıyor. Tüm önemli iletilerinizi, dosyalarını ve resimlerinizi sonsuza tek saklayan GMail, 2.600 Megabayt’lık bir saklama alanı sunuyor. Gmail hesaplarınızın şifrelerini kimseyen vermeyin ve sadece kişisel kendi hesabınız olarak kullanın. Gmail size birçok kullanım kolaylığı ve büyük bir avantaj sağlıyor. Gmail’i rakiplerinden ayıran en büyük özellikse sade arayüzünün yanı sıra açılır pencere yada hedefsiz reklam bantlarının bulunmaması oluyor. Küçük metin reklamları sayesinde hedef kitleye ulaşmayı başaran reklamlar yer alıyor.

Haberin Devamı

GMAİL NEDİR?

Google'ın ücretsiz web posta hizmetidir. google arama teknolojisi ile bütünleşik olarak sunulan Gmail, 2.600 megabaytın üzerinde saklama alanına sahiptir. Tüm önemli iletilerinizi, dosyalarınızı ve resimlerinizi sonsuza dek saklayabilir, aradığınız herhangi bir bilgiyi bulmak için çabuk ve kolay bir şekilde arama yapabilir ve iletilerinizdeki bilgileri ileti dizilerinin bir parçası olarak görüntüleyerek daha iyi yorumlayabilirsiniz.

Gmail'de, açılır pencereler veya hedefsiz reklam bantları yoktur, sadece küçük metin reklamları vardır. Reklamlar ve ilgili bilgiler iletilerinizle ilişkili olduğu için rahatsız edici olmadıkları gibi, işinize de yarayabilirler.

Gmail, anlık mesajlaşmayı e-posta deneyimiyle birleştirir; böylece çevrimiçi olduğunuz süre içinde arkadaşlarınızla daha yakın bir iletişim kurabilirsiniz. Kullanımı kolay, verimli ve hatta eğlencelidir. Gmail'in e-posta hakkındaki düşüncelerinizi değiştireceğinden emin olabilirsiniz. Gmail, Google'ın e-postaya yaklaşımıdır.

Haberin Devamı