Gazete Vatan Logo

Gmail''de şikayetler sona erdi

Yeni Gmail 2.0''ı indirmeyen kalmasın

iPhone ve iPad’lerdeki Gmail uygulamasına güncelleme geldi. Gmail hakkında çeşitli şikayetlerde bulunan iOS kullanıcıları için bir çok probleme çözüm getirilmiş görünüyor. Mobil Gmail uygulamaları mailini sık sık kontrol etmesi gereken insanlar için önem arz etmektedir.

Yapılan şikayetlerin artmasının ardından yeni bir Gmail 2.0 versiyonu bekleniyordu, neyseki iPhone ve iPad kullanıcıları fazla bekletilmedi. Eklenen yeni özelliklerden bahsedecek olursak, 5 hesaba kadar oturum açma özelliği geldi. Ara yüzü de oldukça geliştirilmiş uygulamaya Google+ entegrasyonu da getirildi.

iOS 5 ve üzeri bütün iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcıları uygulamayı indirebilecekken, 43 dilde kullanılabilir özellik de gelen yenilikler arasında. Ayrıca bunlara ek olarak mesaj bölümünde sonsuz kaydırma, aramalarda otomatik tamamlama, Google Takvim davetlerine yanıt verme, profil desteği ve Google+ entegrasyonu da geliyor.

Google+ için beğendiğiniz profil resimlerini artılayabileceksiniz. Menüler arası geçişler de artık çok daha kolay. Gmail uygulaması için yaklaşık 6 aydır çalışılıyordu, anlaşılan Google’ın geçtiğimiz yaz Sparrow’u satın almasıyla uygulama hız kazandı.

Uygulamayı indirmek için tıklayın!



KAYNAK : Teknolojioku.com - Gmail''de şikayetler sona erdi

Haberin Devamı