Gazete Vatan Logo

GLOW 3'te Son Daireler Satışta

GLOW3’te daire satışları hızla devam ediyor

GLOW3 Projesi’nin hızla devam eden konut satışlarında sona yaklaşıldı. Projede yer alan konutların yaklaşık yüzde 80’i satılırken, kalan son GLOW3 konutları sahiplerini bekliyor. Diğer yandan GLOW3’te yer alan konutlara ait kat mülkiyeti tapuları da geçtiğimiz günlerde sahiplerine dağıtıldı.

Çekmeköy’ün benzersiz yaşam alanı GLOW3’te daire satışları hızla devam ediyor. Büyük bölümü satılan projede, son konutlar alıcılarını bekliyor.

Dairelerin yüzde 80’i satıldı

Bulundurduğu olanakları ve konumuyla fark yaratan GLOW3 projesinde bugüne kadar konutların yüzde 80’e yakın bölümü alıcı buldu. Şimdi GLOW3’ün kalan son daireleri de yeni sakinlerini bekliyor. Çeşitli daire tiplerinin halen mevcut olduğu projede, kalan konutların fiyatları, 220 bin ile 730 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

GLOW3’te satışta bulunan son dairelere ilişkin konuşan GLOW3 Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe, “Projemize ilgi beklediğimizden de yoğun oldu. Bu nedenle, hedeflediğimizden daha kısa sürede dairelerimizin satışını gerçekleştirdik. Projenin kalan yüzde 20’lik bölümü ise hızla satılıyor. Bunda GLOW3’ün, sakinlerine bir yaşam alanının vadettiğinden daha fazlasını sunmasının önemli payı var” diye konuştu. İntepe, ayrıca GLOW3’te yer alan yapıların iskanının alındığını ve kat mülkiyeti tapularının da, konut sahiplerine dağıtıldığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Güvenli yaşam, kolay ulaşım

Yapılan son araştırmalara göre İstanbul’un zemini en sağlam ilçeleri arasında gösterilen Çekmeköy’de yükselen GLOW3, güvenilir bir teknik olan radye temel üzerine inşa edildi. Lokasyonu itibariyle birçok ulaşım olanağına da sahip olan GLOW3, Şile Otobanı’na ve yapımı hızla devam etmekte olan Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde…

Bir yaşam alanında beklediğiniz herşey: GLOW3

Sosyal yaşam olanaklarıyla da dikkat çeken GLOW3’ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası GLOW3 sakinlerinin açık havanın keyfini çıkarmasını sağlıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasında ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, PlayStation, bilardo ve hobi alanı bulunuyor. Havuz cafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlar da GLOW3’ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasında yer alıyor.

Haberin Devamı