Gazete Vatan Logo

Gizemli sürücü

Polis ikiye bölünen otomobilde yaralı aradı ama...

NEVŞEHİR'de meydana gelen trafik kazasında refüje çarpan ve üzerine elektrik direği devrilen otomobil ortadan ikiye bölündü. Otomobilden yara almadan çıkıp giden otomobilin sürücüsü, 2 saat sonra polisi arayarak kazayı kendisinin yaptığını söyledi.

Kaza, Avanos yolunda Nevşehir Üniversitesi kavşağında dün saat 22.00 sıralarında ortadan ikiye bölünmüş ve üzerine elektrik direği devrilmiş otomobili görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, bir yarısı diğerinden yaklaşık 8 metre uzakta bulunan 50 SE 855 plakalı otomobilin içerisinde kimseyi göremedi. 112 ve itfaiye ekiplerinin yaptığı araştırmada da ölü ya da yaralı herhangi bir kimseye rastlamadı. Kazayı polise bildiren vatandaşlar ise, duydukları şiddetli bir ses üzerine olay yerine geldiklerinde kazayı gördüklerini, ancak ikiye bölünmüş bir otomobilden başka bir şey görmediklerini anlattı.

Araçlar çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırılırken, kazadan yaklaşık 2 saat sonra, 155'i arayan ve kendisi Hasan Hüseyin Gürcantaş olarak tanıtan, otomobilin sürücüsü olduğu belirtilen kişi, kazayı kendisinin yaptığını bildirdi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor



Haberin Devamı