Gazete Vatan Logo

Gizem Memiç kimdir?

Survivor'da tartışma konusu olan Gizem Memiç kimdir? Acun Ilıcalı'nın Semih'i Gizem Memiç yüzünden uyarması sosyal medyayı salladı. İşte Gizem Memiç hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

Gizem Memiç kimdir?

Survivor Gizem Memiç in şaşırtan başarısı ilgi odağu oldu. Survivor yarışmacıların limitlerini zorlamaya devam ediyor. Ama o yükün altında öyle isimler varki yaptıklarıyla izleyenleri kendine hayran bırakıyor. İşte Gizem Memiç hakkında tüm detaylar.

Survivor Gizem korkutan düşüş!
Survivor Gizem, dokunulmazlık oyunu esnasında sert bir düşüş yaşadı. Yüksekten suyun üzerine düşen Gizem Memiç, oyuna devam edemedi. Survivor Nagihan ile karşı karşıya oynadıkları oyunda Gizem Memiç bu düşüşün ardından oyuna devam edemedi. Survivor da başarılı performanslarıyla taktirleri toplayan isimlerden biri de Survivor Gizem Memiç. Survivor Gizem, kimsenin beklemediği düzeyde bir başarı gösterek oyunlarda oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Survivor ın iddilaı isimleriyle çıktığı yarışmalarda başarılı olan Gizem Memiç başarısıyla ilgili ilk değerlendirmesini Survivor son bölümde konsey de yaptı.
GİZEM MEMİÇ KİMDİR?
Gizem Memiç; d. 16 Mayıs 1990; Ankara, Türkiye Türk model ve Güzellik Kraliçesi unvanı sahibi. 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey seçilmiştir.[2] Tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan alan ve Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda, hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil eden Memiç, Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunudur. 7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer almaktadır.
Miss Universe 2010
Gizem Memiç, dünyanın en prestijli güzellik yarışması organizasyonu olan Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi 23 Ağustos 2010 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletinin Las Vegas şehrinde temsil etti.
Miss World 2010
2010 yılında Türkiye'nin Dünya Güzellik Yarışmasındaki resmi temsilcisi olan Memiç, Çin'in Sanya kentinde yarışmıştır. 19 Ekim'de en iyi 40 finalistin içine girdikten sonra 22 Ekim 2010 tarihinde en iyi 20 finalist içinde yerini almıştır.
Miss Turkey 2010 unvan sahibi olarak Amerika'da Carl's Jr. Restaurant'ın ve onun ortak şirketi Hardee's Restaurantları'nın televizyon reklamında oynayan ünlü model, İngilizce'de Turkey olarak ifade edilen Hindi kelimesine bir gönderme yapılarak beş yüz kalorinin altında olan Turkey Sandwiches'in yani hindi sandviçlerinin tanıtımını bikini ile sandviç yiyerek podyumda yürüme sahnesi ile yaptı.

Haberin Devamı