Gazete Vatan Logo
Magazin Gizem Hatipoğlu: Hakan, diğer erkekleri sıkıntıya soktu!

Gizem Hatipoğlu: Hakan, diğer erkekleri sıkıntıya soktu!

Gizem Hatipoğlu, eşi Hakan Hatipoğlu'nun kendisi için yaptığı sürprizlerin diğer erkekleri sıkıntıya soktuğunu söyledi.

Gizem Hatipoğlu: Hakan, diğer erkekleri sıkıntıya soktu!

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu Gizem Hatipoğlu oldu.

"GİYİNME ODALARI YETMİYOR"

Evlerinde 2 giyinme odası olduğunu ancak bunların da kendilerine yetmediğini söyleyen Gizem Hatipoğlu, "Evde 2 giyinme odası var. Hakan ile bana ayrı ayrı odalar ama ben onun odasına da el koydum. Uzun zamandır alışveriş yapmıyorum sürekli hediyeler geliyor. Ama sürekli geleni ihtiyacı olanlara gönderiyoruz. Giyinme odaları yetmiyor' dedi.

"ANNE BABA OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ"

Eşi Hakan Hatipoğlu’nun 5 yıldır çocuk istediğini ve artık kendisinin de çocuk sahibi olmayı çok arzuladığını söyleyen Gizem Hatipoğlu, "Hakan 5 yıldır 'çocuk sahibi olma zamanı geldi' diyor. Ben de artık düşünmeye başladım. Sürekli bunu konuşmak istemiyorum. Allah bize nasip edecek mi bilmiyorum. Ama artık anne baba olmayı çok istiyoruz" şeklinde konuştu.

"ERKEKLER İÇİN SIKINTI OLDU"

Geçtiğimiz aylarda 6'ıncı yıl dönümlerini gelinlik giyerek kulladıkları için yakın çevresindeki erkeklerin eşlerinden dolayı sıkıntı yaşadığını dile getiren Gizem Hatipoğlu, "6'ıncı yıl dönümü kutlamamız diğer erkekler için biraz sıkıntılı oldu. Eşlerinden sürekli böyle şeyler duyabilirler ama yapmalılar bence" ifadelerini kuşllandı.

Haberin Devamı

"EN ENTERESAN HEDİYEYİ HAKAN'DAN ALDIM"

Eşi Hakan Hatipoğlu’ndan aldığı en enteresan hediyenin evlilik teklifi ettiği yüzük olduğunu açıklayan Gizem Hatipoğlu, "Hakan’ın en enteresan hediyesi Panama’da evlilik teklifi yapacakken çok ilginç bir yüzük bulmuştu. Evlilik teklifi için o yüzüğü taktı parmağıma. Aldığım en enteresan hediye o oldu" dedi.