Gazete Vatan Logo
Magazin Gizem Barlak, Arda Turan'la ilgili o detayı anlattı

Gizem Barlak, Arda Turan'la ilgili o detayı anlattı

Model Gizem Barlak, Arda Turan ve Berkay Şahin'in tartışmasında aynı mekanda olduğu hatta Turan'ın kendisine de saygısızlık yaptığını söyledi.

Gizem Barlak, Arda Turan'la ilgili o detayı anlattı

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın klibinde oynayan ve dünyaca ünlü yıldız Katy Perry'e benzerliğiyle dikkat çeken model Gizem Barlak, Arda Turan'ın Berkay Şahin'le kavgasında aynı mekanda olduğunu hatta futbolcunun kendisine de saygısızlık yaptığı söyledi.

"HANIMEFENDİYİ EĞLENDİRİN, BENDEN"

Yaşanan tartışma sonrasında konu hakkında tweet atan model, "Kavgada hemen sonra Arda Turan'ın yanına gidip konuşmaya çalıştım. 'Bak biz de burada eğleniyoruz ve bizim eğlencemizi bölüyorsun' dedim. O da garsonlara bağırarak 'hanımefendiyi yarın eğlendirin, benden'dedi" şeklinde konuştu.

GİZEM BARLAK KİMDİR?

1991 yılında aslen Ankara'da dünyaya gelen Gizem Barlak, Lise eğitimini Alanya'da tamamlamıştır. Ardından Üniversite eğitimi için İstanbul'a taşınmış ve Reklamcılık üzerine eğitim almıştır. Henüz 19 yaşında iken fotomodel olarak çalışmaya başlamış daha sonra, İstanbul Fashion Week'e katılmıştır. Kısa sürede bir çok defile'de boy göstermiş, Türkiye'de bir çok tasarımcı marka ile çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Haberin Devamı