Gazete Vatan Logo
Magazin Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti!

Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti!

2016 Amerikan Müzik ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geceye Punk grubu Green Day'in ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'a olan tepkisi ve sunuculardan Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi damga vurdu.

Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti!

Los Angeles'ta düzenlenen ödül gecesinde dünyaca ünlü yıldızlar ve sahne şovları göz kamaştırdı.

'TRUMP'A HAYIR, FAŞİST ABD'YE HAYIR'

Punk grubu Green Day gecede Trump'ı hedef aldı. Grup ateşli silahların yarattığı şiddete karşı çıkardığı "Bang Bang" adlı single'ının bazı sözlerini "Trump'a hayır, faşist ABD'ye hayır" şeklinde değiştirdi.

Green Day solisti Billie Joe Armstrong ağustos'ta Kerrang dergisine verdiği bir röportajda da Trump'ı Adolf Hitler'e benzetmiş ve " En büyük sorun onun destekçilerinin kim olduğu. Onlara üzülüyorum çünkü yoksullar, yardım alamayan işçi sınıfından insanlar. Öfkeliler ve Trump onların öfkeleriyle besleniyor" demişti.

Gecede Kanadalı rap şarkıcısı Drake, Rap/Hip-hop dalında En İyi Sanatçı ödülüne, Drake'in "Views" adlı albümü de En İyi Albüm ödülüne layık görüldü. 30 yaşındaki Drake 13 dalda aday gösterilmişti. Ariana Grande Yılın En İyi Sanatçısı seçilirken, Selena Gomez Pop Rock, Rihanna da Soul — R&B dalında En İyi Kadın Sanatçı ödülünü kazandı. Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Sting de bu yıl liyakat ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

GİGİ HADİD'İN MELANİE TRUMP TAKLİDİ TEPKİ ÇEKTİ

Gecede sunuculuk yapan isimlerden 21 yaşındaki model Gigi Hadid ise Trump'ın eşi Melanie Trump'ın taklidini yaptı. Melanie Trump'ın, First Lady Michelle Obama'nın bir konuşmasını kopyalaması ile dalga geçen Hadid, Melanie Trump gibi Doğu Avrupalı aksanıyla İngilizce konuştu.

Sosyal medyada çoğunluğu Trump destekçisi kullanıcılar Hadid'in taklidini 'ırkçı' buldu. Bazı kullanıcılar ise Hadid'e destek mesajları gönderdi.

?İlk kez 1973 yılında Grammy Müzik Ödülleri'ne alternatif olarak verilmeye başlanan Amerikan Müzik Ödülleri'nde kazananlar dinleyiciler tarafından internet üzerinden yapılan oylamayla belirleniyor.