Gazete Vatan Logo

GİB Vergi Borcu Yapılandırma Ve İnternet Vergi Dairesi

İnternet vergi dairesi aracılığı ile GİB vergi borcu yapılandırma imkanından yararlanabilirsiniz. GİB vergi borcu yapılandırma ve diğer GİB borç sorgulama işlemleri tüm detaylarıyla haberimizde.

Borç yapılandırma, devlet tarafından dönemselolarak sunulan bir hizmettir. Bu bakımdan borcu olanvatandaşları kapsayan ve borçlar üzerinde büyük bir indirim sağlayan yapılandırma imkanından yararlanmanız için yararlı olacaktır. Sunulan hizmetlerde kişilerin var olan borçlarının yanında, faiz ve gecikme ek ücretleri sıfırlanmakta ve esas borç üzerinden yeni bir yapılandırmaya gidilmektedir. Bu bakımdan kişilerin borçları hem azalmakta hem de daha kolay bir şekilde ödemesi mümkünkılınmaktadır. Bu bakımdan sizler de borçlarınız için yapılandırma imkanı olduğunda yapılandırmadan yararlanabilirsiniz.

GİB BORÇ SORGULAMA

VERGİ BORCU SORGULAMA

GİB BORÇ ÖDEME

İNTERNET VERGİ DAİRESİ

GİB vergi borcu yapılandırma bölümünde, belirtildiği şekilde borçlarını yapılandıran kişiler için hizmet sunulmaktadır. Eğer siz de vergi borçlarınızı yapılandırmışsanız GİB vergi borcu yapılandırma bölümünden yapılandırılmış borçlarınız ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

GİB vergi borcu yapılandırma bölümünde yapılandırılmış olan tüm borçlarınız ile ilgili detaylı bilgiler sunulmaktadır. Aynı zamanda GİB vergi borcu yapılandırma bölümünden yapılandırılmış olan borçlarınız ile ilgili ödeme işlemlerinizi de yapabilirsiniz. Bu bakımdan gerek GİB vergi borcu yapılandırma sorgulaması gerekse de GİB vergi borcu yapılandırma ödemesi için sunulan hizmetten yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğer GİB vergi borcu yapılandırma bölümünden yararlanamıyorsanız, ödeme ve sorgulama işlemleriniz için GİB vergi borcu yapılandırma dışındaki hizmetlerdenyararlanabilir ve işlemlerinizi diğer bölümler aracılığı ile yapabilirsiniz. Gerek ödeme gerekse de borç sorgulama konusunda yardımlaşacağınız GİB internetportal sayesinde tüm hizmetler bir tık kadar ötenizdedir. İstediğiniz zaman sunulan hizmetlerden yardım alarak bilgi sağlayabilir ve işlemlerinizi onlineolarak yapabilirsiniz.

Tümvatandaşların kullanımına sunulmuş ve üyelik gerektirmeden işlem yapabileceğiniz GİB sitesi sayesinde tüm resmi ödemeleriniz için resmi kaynak oluşturulmuş olduğu için yapacağınız ödeme ve diğer işlemlerde herhangi bir sorun yaşamadan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. GİB sitesindeki tek sınırlama, ödeme işlemlerinde sadece kredi kartının kabul edilmesidir. Kredi kartı dışında tüm işlemlerde sınırlama bulunmamaktadır.

Haberin Devamı