Gazete Vatan Logo

Gergin geçecek bir hafta geliyor

Yine gündemi yoğun ve gergin etkiler içeren bir haftaya giriyoruz. 4 Nisan tarihinde bir ay tutulması ve dolunay gerçekleşecek. Ve bu tutulma daha önce bahsettiğim Uranüs Pluton karesinin olduğu dereceyi tetikleyecek. Tabii ki bu gerginliği azaltan destek faktörler de mevcut olacak. Tutulma öncesindeki günlerde bu destek açıları bolca hissedeceğiz. Hafta sonu ise oldukça yoğun ve yorucu bir takım etkiler alacağız. 31 Mart itibariyle Merkür, 15 Nisan’a kadar kalacağı Koç burcuna ve Mars da 12 Mayıs tarihine kadar kalacağı Boğa burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte zihinsel açıdan hız kazanacağız belki ancak bu zihnimizden geçenler konusunda harekete geçme, enerjimizi ortaya koyma tarafımız geri planda kalacak.

KOÇ ve Yükselen KOÇLAR

Dengeler sarsılacak

Hafta başında size bilgi desteği yoğun biçimde gelecek. İçinde bulunduğunuzu durumu kendi dışınızdaki açılardan değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Bunu gösterecek kişiler size fayda sağlayacak.

Ay tutulması hayatınızdaki sen ben dengelerini biraz sarsacak. İlişkilerinizi gözden geçirin.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen BOĞALAR

Huzursuz eden mevzu çözülecek

Hafta başında bir aile büyüğü ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Talep edilmemiş istekler dile gelecek. İçinizi huzursuz eden bir mevzu tatlıya bağlanacak. Ay tutulması rutin günlük akışınızı etkileyecek şeyleri tetikleyecek. İş arkadaşlarıyla ilişkilerde sabırlı olmalısınız. Sağlık konulu şeyleri de ihmal etmeyin.

İKİZLER ve Yükselen İKİZLER

İşlerde verim artacak

Hafta başında insanlarla bir araya gelerek yapacağınız işler çok daha verimli olacak. Çevre desteği hayatınızın her alanına yansıyor. Ay tutulması aşk hayatınızı etkileyecek. Bir arkadaşlığın yakınlaşmaya gidişi ya da özel bir ilişkinin yarattığı stres dengede kalmanızı gerektiriyor.

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇLER

Ev satın alabilirsiniz

Hafta başında bir iş arkadaşınızın katkıları zor bir görevin altından rahatlıkla kalkmanızı sağlayacak. Ay tutulması aile içi dengeleri iyi yönetmenizi öğütlüyor. Bir aile büyüğü ile alakalı bir durum, kontrollü olmanızı gerektiriyor. Ev alım satımı ya da taşınma yaşanabilir.

Haberin Devamı

ASLAN ve Yükselen ASLANLAR

Seyahat imkanı doğabilir

Bu hafta bir seyahat imkanı doğabilir. İş nedenli yapacağınız bir yolculuğu kendinize ek fırsatlar yaratarak değerlendirebilirsiniz. Ay tutulması yakın çevrenizdekiler ve onlarla olan ilişkilerinizi etkileyecek. Bu dönemde sizi alışkanlıklardan uzaklaştıracak radikal kararlardan kaçının.

BAŞAK ve Yükselen BAŞAKLAR

Finansal destek var

Paylaşmak istemediğiniz bir ihtiyacınızı karşılamak için çok uzaklara bakmayın. Aile içinde derdinize deva olacak birileri mutlaka vardır. Ay tutulması sizi finansal konularda etkileyecek. Endişelerinizi artıracak büyük harcamalardan kaçının. Yatırım konusu da tedbir gerektiriyor.

TERAZİ ve Yükselen TERAZİLER

Karar alma vakti geldi

Çevrenizden gelen ve sizi kolaya kaçmaya teşvik eden tavsiyeler yerine biraz daha disipline olmanızı sağlayacak olanlarına kulak verin. Tutulma burcunuzda gerçekleşecek ve sizi bireysel bazı kararlara yönlendirecek. Hayatınızı paylaştığınız kişileri gözardı etmeyin.

Haberin Devamı

AKREP ve Yükselen AKREPLER

İş yaşamı yoğun

Bu hafta yoğun bir iş temposunun içinde bulacaksınız kendinizi. Çok yorucu olsa da sonuçların size mesleki açıdan katacaklarına ve alacağınız takdire bakmaya çalışın. Bu size güç verecek. Ay tutulması ile örtbas ettiğiniz bazı sorunlarla yüzleşmeniz gerekecek.

YAY ve Yükselen YAYLAR
Bakış açısı farkı
Hafta başında bakış açınızı değiştirecek bazı kişilerle yolunuz kesişebilir. Siz almaya gönüllü olduktan sonra rehberlik eden kişi bulunacak. Ay tutulması arkadaş çevreniz ile aranıza maddi konuların girmesine sebep olabilir.
OĞLAK ve Yükselen OĞLAKLAR
Stres dolu günler
Aile sorunlarına el birliğiyle çözüm üretmeniz gerekecek. Herkes elinden gelen tarafı beslese olaylar içinden çıkılır hale gelecek. Otorite kurma çabalarının yerine karşı tarafın ihtiyaçlarını gözetmeye çalışın. Ay tutulması mesleki konuları resmi kurumlarla olan bağınızı stres unsuru ile ön plana çıkarak.
KOVA ve Yükselen KOVALAR
Yabancıya dikkat
Bazı konuları netleştirmeniz gerekebilir. Baştan anlaştığınızdan emin olun insanlarla. Nasıl olsa beni anlıyor dediğiniz en yakınlarınız tarafından bile yanlış anlaşılma riskiniz var. Tutulma yabancılara karşı tedbirli olmanızı gerektirecek.
BALIK ve Yükselen BALIKLAR
Kredi alabilirsiniz
Hafta başında bir ödeme, bir ihtiyacın karşılanması nedenli çözüm arayışınız olacak. Bir iş arkadaşınızdan ya da patron konumundaki birinden, size her zaman destek sağlayan birinden talep edebilirsiniz. İsteğiniz olumlu karşılanacak.

Haberin Devamı