Gazete Vatan Logo

Genelkurmay gibi konuştu

Nihat Doğan sanal âlemde kendisiyle ilgili yapılan geyiklere sonunda patladı

"New York'ta Beş Minare filmi, sanırım New York'ta geçiyor" söylemiyle internet geyiklerinde bir numara olan şarkıcı Nihat Doğan, bunları sanal âleme değişik güçlerin yaydığını ve kendisine karşı psikolojik bir harekât yapıldığını ileri sürdü.

Genelkurmay gibi konuştu

Nihat Doğan'ın bu sözleri akıllara Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ basın toplantısında "TSK'ya karşı medya üzerinden örgütlü, kurgulanmış asimetrik ve psikolojik yaprıtma var" sözlerini hatırlattı. Orgeneral Işık Koşaner, Genelkurmay Başkanı olarak ilk konuşmasında TSK'ya karşı asimetrik psikolojik savaş yapıldığını söylemişti.

Arkasında değişik güçlerin olduğu, psikolojik bir harekâttır
Radyo Klas'ta Hopdedik Ayhan'ın konuğu olan Nihat Doğan, sanal âlemde kendisi hakkında çıkan yakıştırmaları eleştirdi. 'New York'ta Beş Minare filmi, sanırım New York'ta geçiyor' sözüyle sanal âlemde herkesin diline düşen Doğan, konuyla ilgili, "Bana bu saçma ve geyik sözleri yakıştıranlar, benim bu sözleri söyleyebilme olasılığımdan bile daha komikler. 'New York'ta Beş Minare' filmi sanırım New York'ta geçiyor' safsatası... Bu, bir sulandırma projesidir. Bana yakıştırılan bu sözlerin hepsi bir elden çıkmıştır. Arkasında değişik güçlerin olduğu, psikolojik bir harekâttır" dedi.

Bu memlekette taciz var

Yıllar önce seslendirdiği 'Benim olmazsan taciz ederim' şarkısını, internette herkesin paylaştığını ve şarkısının yanlış anlaşıldığını belirten Doğan, "Buradaki taciz sözü, tek taraflı aşka tutulmuş ve karşılık vermezsen rahatsız ederim manasındadır. Bu memlekette trafikte de taciz var, telefonda da. Ama bu zihniyetin aklı başka taraflarında olduğu için buradaki tacizi o tarafa çekiyorlar" diye kendini savundu.

Okan beni gaza getiriyor

Söylediği birçok özlü sözün, Okan Bayülgen'in televizyon programında konu edildiğini söyleyen Nihat Doğan, Bayülgen'in kendisini eleştirmesinden ötürü kırgın olmadığını yineledi. Ünlü şarkıcı, "Okan'ın programına çıkıyorsan diyetini ödeyeceksin.

Kırgınlığım olmaz

Okan starcıklarımıza bir şey soruyor, onlar da cevap veremiyor. Okan, içi boş sanatçılar üzerinden para kazanan bir akıllı... Ona kırgınlığım olamaz, zira söylediğim birçok özlü söz onun programında çıkıyor. Okan beni gaza getirmeyi iyi biliyor" dedi.

Haberin Devamı