Gazete Vatan Logo

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Siirt'te

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Siirt Devlet Hastanesinde terörle mücadelede yaralanan güvenlik korucularına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Siirt'te

Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile dün Siirt Eruh'taki 3'üncü Komando Tugay Komutan Yardımcılığına incelemede bulundu.

Orgeneral Akar, burada görev yapan TSK'nin personeliyle ramazan ayının son iftar yemeğini birlikte yedi, personelin bayramını kutladı ve Siirt'e geçerek geceyi burada geçirdi.

Orgeneral Akar askerlerle Siirt'te bayramlaştı

Genelkurmay Başkanı Akar, bayramın ilk günü de kuvvet komutanlarıyla Siirt'in Tillo ilçesinde bayram namazını müteakip vatandaşlarla bayramlaştı.

Siirt 3'üncü Komando Tugayındaki askerler ve güvenlik korucularının bayramını kutlayan Orgeneral Akar, Siirt Devlet Hastanesine geçerek terörle mücadelede yaralanan güvenlik korucularına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları, eşleriyle Siirt 3'üncü Komando Tugay personeli ve aileleriyle bayramlaştı.

Haberin Devamı