Gazete Vatan Logo

Gençlerin afiş kavgası ölümle bitti

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, iki grup arasında konser afişi asma yüzünden çıkan kavgada 1 kişi başından tabancayla vurulup yaşamını yitirirken, 4 kişi yaralandı.

Bugün saat 02.00 sıralarında, Altınoluk Mahallesi, Cumhuriyet Meydanı'ndaki bir duvara konser afişi asan bir gruba, iddiaya göre, aralarında bir barın işletmecisi İ.A.'nın da bulunduğu başka bir grup tepki gösterdi. Bunun üzerine iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada afiş asmak isteyen gruptan Sinan Taşdemirel (18) başından tabancayla vurularak olay yerinde yaşamını yitirdi, yanındaki Ersin Taşdemirel (26), Cesim Yıldırım (22), Turgut Taşdemirel (22) ve Gökhan Yeşildağ (23) ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Edremit Devlet Hastanesi ve Edremit Özel Körfez Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Yaralılardan, göğsünden vurulduğu belirten Turgut Taşdemirel'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sinan Taşdemirel'in cenazesi ise otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Jandarma, olayın ardından kaçan bar işletmecisi İ.A. ve beraberindeki kavgaya karışan kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Haberin Devamı