Gazete Vatan Logo
Magazin Gençlerden örnek etkinlik

Gençlerden örnek etkinlik

Yelda Demirören, Cemra Çarmıklı ve Yasmin Gülman tarafından kurulan Genç Paylaşım Grubu, Pedagog Yankı Yazgan’la ‘Düşe Kalka Büyümek’ konulu bir seminer düzenledi.

Gençlerden örnek etkinlik

Gençler arasındaki toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla, Genç Paylaşım Grubu öncülüğünde Four Seasons Bosphorus Hotel’de seminer düzenlendi.

Pedagog ve Eğitimci Yankı Yazgan’ın anlatımıyla gerçekleşen ‘Düşe Kalka Büyümek’ adlı seminere, İstanbul Valisi Vasip Şahin’in eşi Şeyma Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın eşi Müberra Çalışkan ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın eşi Ferda Demircan, Revna Demirören, Türkan Sabancı, Emra - İbrahim Çarmıklı, Fatoş Altınbaş Sarıgül, Emek Saran, Ayşegül Toplusoy, Ufuk Bilgen ve Ceylan Çapa gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim katıldı. Genç Paylaşım Grubu’nun toplumsal konularda duyarlılığı artırmak amacıyla gerçekleştirdikleri projelere katkı sağlamak amacıyla düzenlenen seminerde; bebeklikten ergenliğe hayatın farklı dönemlerine özgü gelişim aşamaları ve sorunları hakkında konuşuldu.

Yazgan, seminerde “Anne babalık hayal kırıklığına hazır olmaktır. Çocuğun istediğimiz gibi olmaması onun kötü olduğu anlamına gelmez. Özgür bir ortamda fikirlerine saygı duyulan çocuk, ileri yaşlarda başarılı bir birey olur” dedi.

Haberin Devamı