Gazete Vatan Logo

Gençler YouTube kanalı açmamı istedi, açtım

Çağla Şıkel YouTube kanalıyla büyük beğeni topluyor. Kanalında her türlü konuda önerilerde bulunan Şıkel, çektiği videolarla ne kadar marifetli olduğunu gösterdiğini söylüyor.

Gençler YouTube kanalı açmamı istedi, açtım

Youtube kanalınız bu kadar kısa süre olmasına rağmen yüksek izlenme rakamlarına ulaştı. Bu başarının sırrı nedir? Gördüğünüz bu ilgi beklediğiniz bir şey miydi yoksa sizi şaşırttı mı?

Youtube kanalı açma fikri hep aklımın bir köşesindeydi, doğru zamanı bekliyordum. Bu işte devamlılık çok önemli. Haftada 2 videoyu Salı ve Cuma günleri saatlerini bile değiştirmeden yayınlıyoruz. Kanalda gördüğünüz her bir video benim hayatımdan bir parça, beni yansıtıyor. Videolarım faydalı olduğu kadar eğlenceli. Bu videolar takipçilerim tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor, bu da beni inanın çok mutlu ediyor. Her bir video yayınlandığında ayrı bir heyecan yaşıyorum. Yorumların güzelliğini anlatamam. Hepsini tek tek okuyorum. O kadar çok yorum ve soru geliyor ki bunları yanıtlamaya ciddi bir vakit ayırıyorum.

Gördüğünüz bu ilgiden sonra keşke daha önce kendi kanalımı açsaydım dediniz mi?

Her şeyin bir zamanı var diye düşünüyorum. Anın enerjisine inanıyorum. O an bu anmış ki, bu kadar iyi tepkiler aldım. Gençlerle bu kanal sayesinde daha da yakınlaştım. Zaten birazda onları dinledim, onlar istedi ben de yapıyorum. Hatta konuların büyük bir kısmını onların istekleri belirliyor.

Haberin Devamı

Aslında yıllardır ekrandasınız ama bu videolarla bambaşka bir sempati kazandınız. Paylaşımlarınız televizyona göre hangi yönünüzü rahatça göstermenizi sağladı?
Ekran çok farklı tabii. Ben hep doğal oldum. İnsanlar beni öyle tanıdı, sevdi. Hayatta birbirinden farklı rollerim var; en başında bir anneyim, evladım, kardeşim... Hala modellik yapıyorum. Oyunculuk, sunuculuk kariyerim devam ediyor. Süsüne püsüne düşkün bir kadınım. Bu farklı rollerimden edindiğim tecrübeleri ve bilgiyi bu kanal sayesinde paylaşıyorum. İsterseniz bu soruya bana gelen yorumlardan bir cevap vereyim, bana şöyle diyorlar “Çağla çok marifetli çıktın!”. Benim bu yönümü kadınlar ilk defa farketti.
Bu videoları bir programla ekrana taşımayı düşünüyor musunuz?
Youtube ve televizyon iki ayrı dünya diye düşünüyorum. Youtube bütün hataları, kusurları kabul ediyor. Hatta çekim hataları en çok beğenilen eğlenceli anlar oluyor. Ben Youtube kanalında seyirciye değil de, arkadaşlarıma anlatıyorum gibi hissediyorum. Benzer bir formatta teklif gelirse neden olmasın.
Yeni sezonda oyunculukla ilgili yeni projeleriniz netleşti mi? Bir diziyle ne zaman izleyeceğiz sizi?
Görüşmelerimiz devam ediyor.
Oğullarım tatil yapmaya hazır
Yakın zamanda hayata geçirmeyi veya tekrarlamayı düşündüğünüz bir planınız, projeniz var mı?
İzlemede kalın.
Tatil için çocuklu annelere bavul hazırlamak konusunda önerileriniz neler olur? Nelerden kaçınmalı, nasıl bir bavul hazırlamalı?
Kuzey ve Uzay'la tatil yapmaya bayılırız. Bu seyahatlerin çeşidine göre bavul hazırlama durumlarımız değişiyor. Bol bol yedek eşya koyuyorum bavulumuza. Bizimkiler fazla hareketli, tatilde oldukça özgür bırakmaya çalışıyorum onları. O nedenle sık sık üst değiştiriyoruz. Eğer bir yaz tatiliyse, çocuklarımın D vitamini güneşten almalarına önem gösteriyorum ama güneş koruyucu çok önemli. Unutulan bir tişört telafi edilebilir ama vitaminler, ilaçlar, koruyucular olmazsa olmazlarımız. Bir de tabii her şeyden 2 tane koyuyoruz.
Deforme olmuş eşyaları tekrar yenileyerek başka bir forma kavuşturuyorsunuz. Her şeyi bu şekilde değerlendiriyor musunuz yoksa sadece özel parçalarda mı bunu tercih ediyorsunuz?
Aslında bu beni cezbeden bir eşyayı kendi tarzıma göre yeniden düzenlemek. Bir tişört alıyorsunuz, içinizden geldiği gibi kesiyorsunuz ve sizden başka kimsede olmayan bir tişörtünüz oluyor. Hem yaparken keyifli vakit geçiriyorsunuz, hem de belki de daha az kullanıcağınız ya da kullanmayacağınız bir kıyafete yeniden hayat veriyorsunuz. Bazen aklıma bir fikir geliyor, gidip yepyeni bir eşya/kıyafet alıyorum, Eminönü'nden taşlar alıyorum. Hooop yepyeni bir şey çıkıyor ortaya. Duruma göre değişiyor yani. Burada önemli olan yeteri kadar süslü mü değil mi? Biliyorsunuz ben süsü seviyorum.
Kendi bakım yağlarımı evde yapıyorum
Yaz aylarında yapılmasını önerdiğiniz güzellik önerileri neler olur?
Cildi hem içten hem de dıştan beslemek gerek. Temizlik özellikle çok önemli. Sıkı bir temizlik sonrası cildi nemlendirmek çok önemli, hele ki yaz aylarında. Ben evde kendi bakım yağlarımı yapıyorum. Bol su içiyorum. Bronzlaşan cildime olabildiğince az makyaj yapıyorum.

Haberin Devamı