Gazete Vatan Logo
Magazin Genç şarkıcının cesedi bulundu...

Genç şarkıcının cesedi bulundu...

Şile'de dün 5 kişinin içerisinde olduğu teknede denizde kaybolan kişinin genç şarkıcı Onurcan Özcan olduğu ortaya çıktı. Özcan'ın haberini alan Merve Özbey, "Yalvarıyorum bir yerde nefes alıyor ol" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Genç şarkıcı Onur Can Özcan'ın cesedi arama görevlileri tarafından bulundu...

Genç şarkıcının cesedi bulundu...

Şile'de dün 5 kişinin içerisinde olduğu tekne, alabora olmuş ve teknede bulunan 5 kişiden biri hayatını kaybederken, 1 kişi ise denizde kaybolmuştu Denizde kaybolan kişinin genç şarkıcı Onurcan Özcan olduğu öğrenildi. Özcan'ın haberini alan ünlü isimler ve hayranları üzüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

CESEDİ BULUNDU

Şile'nin İmrenli Koyu'nda dün sabah saatlerinde alabora olan tekne kazasında kaybolan genç şarkıcı Onurcan Özcan'ın (21) cesedi bulundu. Özcan'ın cesedi arama kurtarma ekipleri tarafından kıyıya getirildi. Kıyıda bekleyen yakınları bu sırada gözyaşlarını tutamadı, bazılarının ise güçlükle ayakta durduğu görüldü. Genç şarkıcının cesedi ambulansa konularak Şile Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Özcan'ın cesedinin 10 metre derinlikte bulunduğu öğrenildi. Şarkıcıyı arama çalışmaları havadan da görüntülendi.

ÜNLÜ MÜZİSYEN KAYBOLDU

Şile İmrenli Koyu'nda dün sabah saatlerinde 5 arkadaş bir tekne ile denize açılmış ancak bir süre sonra tekne alabora olmuştu. Çevredeki vatandaşlar denize düşen 5 arkadaştan 4'ünü kıyıya çıkarılırken, kıyıya çıkarılan Recep Gülyıldırım'ın (26) hayatını kaybettiği anlaşıldı. Teknede bulunan Levent Sarı (30), Ulaş Sarı (23), Hasan Ekşi (23) sağ olarak kurtarılırken Onurcan Özcan (32) ise denizde bulunamamıştı.

Haberin Devamı

"YALVARIYORUM BİR YERDE NEFES ALIYOR OL"

Müzisyenin haberini alan ünlü şarkıcı Merve Özbey, "Yalvarıyorum bir yerde nefes alıyor ol... Daha çok şarkı yapacaktık seninle! Kardeşimiz tekne kazasında kayboldu... Dualarınızı eksik etmeyin" diyerek takipçilerinden yardım istedi.

FERHAT GÖÇER PAYLAŞTI
Şarkıcı Ferhat Göçer ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Son albümde 'Yalnızlığın ezgisi' eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onur Can Özcan'ın Şile'de tekne kazasında kaybolduğu haberi geldi. Çok üzgünüm, umarım doğru değildir, kurtulması için dua ediyorum" ifadelerini kullandı.

SEVENLERİ YASTA

Genç müzisyenin haberini duyan hayranları üzüntülerini şarkıcının son paylaşımın altına yazdı. Genç müzisyenin kayıp haberine inanamayan sevenleri şunları yazdı:

Haberin Devamı