Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta 33. yeni bölümde görünmez kaza!

Gelinim Mutfakta 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fatih Ürek'in sunumu ile hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında, yine heyecan dolu olaylar yaşanacak. İşte Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı...

Gelinim Mutfakta 33. yeni bölümde görünmez kaza!

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta izleyicileri yine ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Gelinim Mutfakta'da bugün nazara gelen gelinler parmaklarını kesiyor. İşte merak edilen yeni tanıtım...

GELİNİM MUTFAKTA 33. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Gelinim Mutfakta 33. Bölüm Fragmanı yayında! Yemek yapımı sırasında gelinlere nazar değiyor ve parmaklarını kesiyorlar! Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 12.45'te Kanal D'de!

Yarışmacılarımızı sorunlu ve gergin bir gün bekliyor. Gelinler aksilikler yaşıyorlar ve parmakları kesiliyor. Gelinler durumu nazara bağlıyor. Gülşah ve Özlem arasında ise, şiddetli bir tartışma geçiyor.

GELİNİM MUTFAKTA PROGRAMI HAKKINDA

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yapacağı "Gelinim Mutfakta"da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışacak.
Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…
Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday "Gelinim Mutfakta"da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.
Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.
Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.

Haberin Devamı