Gazete Vatan Logo

Gelin adayı Nicole Kidman’ın kopyası!

Zuhal Topal’la” programında damat adaylarından Tolga’ya talip olarak gelen Elena, Nicole Kidman’a benzerliğiyle dikkat çekti.

Gelin adayı Nicole Kidman’ın kopyası!

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programında damat adaylarından Tolga’ya talip olarak gelen Elena, Nicole Kidman’a benzerliğiyle dikkat çekti.

Gelin adayı Elena, geçtiğimiz gün locanın beğenilen damat adaylarından Tolga’ya talip olarak gelmişti. Karşılaşmalarının ardından çaya çıkmak üzere stüdyodan ayrılan ikili, bugün canlı yayındaydılar.

Zuhal Topal, Elena’ya; “Seni Nicole Kidman’a benzetenler oldu mu? Ekibim, locadaki adaylar, izleyenler seni Nicole Kidman’a benzettiler” deyince, stüdyodaki izleyiciler Elena’yı alkış yağmuruna tuttular.

Elena, Tolga’nın çok sempatik ve romantik olduğunu söylerken, Tolga; “Elena’yı beğendiğim için çaya çıktım. Birlikte vakit geçirdik, buradan sonra ne yapacaksın diye sordum. Beni bir arkadaşım almaya gelecek dedi. Erkek arkadaşıymış, normal bir erkek arkadaşı; ama bana ters geldi. Telefon numaramı verdim, akşam beni aramadı. Bunlar benim için çok normal şeyler değil, ben güvenmediğim bir insanla ilişkiye başlayamam. Kararım olumsuz” diyerek, herkesi şaşırttı.

Haberin Devamı

Elena; “Tolga, beni tanımadığı için böyle şeyler söylüyor. Beni almaya gelen normal bir erkek arkadaşım. Ben onlarda kalıyorum. Dürüst davrandım. Bana söyleyebileceğim bir söz bırakmadı, kararına saygı duyuyorum” dedi

Tolga ve Elena, locaya oturarak yollarına devam etme kararı aldılar.