Gazete Vatan Logo

Geleneksel bayram kredileri başladı

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla müşterilerin artan nakit ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kredi kampanyaları düzenleyen bankalar, duyurularını yaptı.

Geleneksel bayram kredileri başladı

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla müşterilerin artan nakit ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kredi kampanyaları düzenleyen bankalar, duyurularını yaptı. VakıfBank’ta kamu ve özel sektör çalışanları ile emekliler, uygun faiz oranlarıyla 1.000 TL’den 90 bin TL’ye kadar kredi kullanabilirken, bayrama yeni bir otomobille girmek isteyenlere ‘Bayrama Özel 0 Km Taşıt Kredisi’

48 aya varan vade seçenekleriyle 250 bin TL’ye kadar limit imkanı sunuluyor.

İş Bankası’nın kampanyası 6 Eylül’e kadar devam ediyor. 48 ay vadede günde 5 TL’ye 5 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar farklı vade ve tutarlarda kredi imkanından yararlanılabiliyor. Garanti Bankası da müşterilerine yüzde 1.29’dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi kullandırıyor.

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi ve 3 ay ödeme ertelemeli taşıt kredisi kampanyaları bayram sonuna kadar devam ediyor. Yüzde 1.19’dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade fırsatıyla bayrama özel sunulan ihtiyaç kredisine dileyenler başvurabiliyor

Haberin Devamı

Akbank da 48 ay vadeye kadar yüzde 1.29’dan başlayan faiz oranları ile bayram kredisi sunuyor. Banka, müşterilerine taksitlerini 2018’e kadar erteleme imkanı da sağlıyor.