Gazete Vatan Logo

Geleceğin liderleri Türkiye’nin önde gelen yöneticileri ile buluşuyor

Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu tarafından bu yıl 12.’si düzenlenecek olan Türkiye’nin Yöneticilik ve Liderlik Kampı YÖNET, 25 – 26 Şubat’ta gerçekleşecek.

Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu’nun düzenlediği YÖNET’17 üniversite öğrencilerine günümüzün liderleri ile tanışma ve onların deneyimlerinden faydalanma olanağı sunuyor. Bu sene 25-26 Şubat tarihlerinde Sheraton Ankara’da gerçekleşecek olan 12. YÖNET, Türkiye’nin her yerinden 1500 üniversite öğrencisini ağırlayacak. Katılımcılar 2 gün boyunca gerçekleşecek olan oturumlarda üst düzey şirket yöneticilerinin başarı hikayelerini dinleme fırsatı bulacak ve bu sayede kendi kariyer yollarını çizecekler.

2017’de Akbank ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan YÖNET,bankacılık ve finans dışında hızlı tüketim, denetim ve danışmanlık gibi sektörlerden de şirketlere ev sahipliği yapacak. Katılım gösteren şirket yöneticileri; kendi hayatlarından örnekler vererek yöneticilik serüvenlerini anlatacaklar. YÖNET’17,bu hayat hikayelerden ilham alacak olan öğrencilerin hayatlarına dokunmayı ve onlar için fark yaratmayı hedefliyor olacak. Katılımcılar oturumlar dışında, fuaye alanında da şirket yetkilileri ile tanışma fırsatı bulabilecek ve onlarla birebir iletişim kurabilecekler. Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu ev sahipliğinde iki gün sürecek olan bu etkinlik ile ilgili bütün detaylı bilgileriyonet.mtbilkent.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı