Gazete Vatan Logo
Magazin Geleceğe ışık tutan proje!

Geleceğe ışık tutan proje!

N8 Proje tarafından geliştirilen ve Genç Paylaşım Derneği tarafından hayata geçirilmesi planlanan ‘T1 Sınıfı Projesi’, N8 Genel Müdürü Ufuk Bilgen ve Genç Paylaşım Derneği üyelerinin katılımıyla tanıtıldı

Geleceğe ışık tutan proje!

Sunduğu projelerle farkındalık yaratarak, yeni bakış açıları kazandırmayı hedefleyen N8 Proje, Genç Paylaşım Derneği tarafından hayata geçirilmesi planlanan T1 Sınıfı Projesi için ilk adımı attı.

Hayallere destek

Proje detaylarının paylaşıldığı tanıtım toplantısına, Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’nin genç kuruluşu olarak yola çıkan Genç Paylaşım’ın kurucu üyeleri Cemra Çarmıklı, Yelda Demirören, Yasmin Gülman ve Meyra Ceylan’ın yanı sıra İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın eşi Müberra Çalışkan ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın eşi ve kızı, Genç Paylaşım üyeleri, kuruluşun destekçilerinden Köprü Derneği Başkanı Şerife Er, Işık Ahmet ve dernek yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Okul öncesi ve ilkokul seviyesini hedefleyen, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmeye yardımcı olmayı amaçlayan T1 Sınıfı Projesi için N8 Genel Müdürü Ufuk Bilgen, “Projemizin bir benzeri daha yok. Mimari bir projenin dışında içinde bir çocuğun hayallerini destekleyecek sihirli bir ayna ve hologramlı sunum alanı var. Özellikle gençlerle çalışmak istedik çünkü uzun soluklu bir yolumuz var. Onlar da umuyoruz ki bu işi başarıyla büyüterek devam ettirecekler” diye konuştu.

Haberin Devamı