Gazete Vatan Logo

Gel şimdi çocuğunu al

Yaşadığı bunalım sonrası 7 yaşındaki oğlu Ercan Kaya Kunduracı’yı öldüren anne Bilge Lord Kunduracı’nın cinayet sonrası WhatsApp’tan eşine oğlunun kanlı fotoğrafını attığı ortaya çıktı.

Gel şimdi çocuğunu al

KKTC’nin başkenti Lefkoşa’ya bağlı Gönyeli’de oturan Bilge Lord Kunduracı, 3 gün önce oğlu Ercan Kaya’yı uyurken 17 bıçak darbesiyle öldürdü. Bilge Lord Kunduracı, daha sonra bileklerini keserek intihara kalkıştı. Bilge Lord Kunduracı’nın babası Tahir Lord (64) da olayı haber alıp geldiği evde, gördüğü manzara karşısında üzüntüden kendisini dışarı attı. Kalp krizi geçirip binanın merdivenlerinden yuvarlanan Tahir Lord da hastanede yaşamını yitirdi. Önce hastanede tedavisi yapılan, ardından gözaltına alınan Bilge Lord Kunduracı, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İntikam almış

Cinayeti oğlunu kendisinden boşanmak için harekete geçen eşinden intikam almak için işlediğini belirten Kunduracı, “Oğlumla birlikte fotoğrafını facebook’ta paylaşınca oğlumu elimden alacak korkum iyice arttı. Oğlumu elimden almaktansa oğluma bir ömür hasret olsun istedim. Bu nedenle oğlumu öldürdüm” dedi.

Gel şimdi çocuğunu al

Öte yandan cani anne Bilge Lord Kunduracı’nın vahşice bıçaklayarak öldürdüğü çocuğunun kanlı fotoğrafını ise çekip ayrılmak üzere olduğu eşi Ercan Kunduracı’ya whatsapptan attığı belirlendi. Genç kadının eşine ‘gel şimdi çocuğunu al’ diye yazdığı da öğrenildi. Polis memuru baba da bu fotoğraf üzerine mesai arkadaşlarıyla birlikte olay yerine gittiğinde oğlunun hayatını kaybettiğini görünce sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı