Gazete Vatan Logo
Magazin Geçmişe sünger çektiler

Geçmişe sünger çektiler

Bade İşçil ve eşi Malkoç Süalp arasında sular duruldu. İkili birbirlerine dair tüm suçlamaları geri çekti ve anlaşacaklarının sinyallerini de verdi

Geçmişe sünger çektiler

Geçtiğimiz Temmuz ayında boşanma kararı alan ünlü oyuncu Bade İşçil ve eşi Malkoç Süalp’in arası düzeliyor. Çift, boşanma davası açtığından beri birbirlerine birçok suçlamada bulunmuştu.

Bade İşçil, dava dilekçesinde “2 yıldır sürdürdüğüm evliliğim ‘işkence’ oldu. Eşimden hakaret alıyorum. Bebeğimi emzirmeme izin vermiyor, doğumhaneye girip oğlumla aramızda bağ olmasın diye göbek bağını kesmek istedi. Beni evden kovdu” demişti.

Malkoç Süalp de karşı dava açıp İşçil’e dair şu suçlamalar da bulunmuştu, “425 bin dolarlık Maslak 42’deki daire, 1 milyon 580 bin dolarlık Ulus Savoy’daki evin yarı hissesi BMW otomobil ve mücevherlerle 2 milyon dolar serveti oldu.” Hatta İşçil, eşinin uyuşturucu kullandığını iddia etmişti. Süalp ise üç ayrı hastanede yapılan tahliller ile bu iddiayı yalanmıştı. Dün görülen boşanma mahkemesinde çift, barışmak için yeşil ışık yaktı. İşçil’in avukatı, “Tarafların anlaşma durumu olduğundan protokolü sunmak için süre istiyoruz. Müvekkilim ile davalı bir aydan beri birlikte yaşıyor. Birlikte yurt dışına tatile çıktılar. Anlaşma ihtimali doğmuştur” dedi. Mahkeme taraflara süre vererek duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı