Gazete Vatan Logo
Magazin Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanlarında Aziz silahını çekti!-izle

Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanlarında Aziz silahını çekti!-izle

Salı akşamlarının yeni fenomeni Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanlarında Aziz Kartal ve Selin aşkını zor durumda bırakacak mı? Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanında Kartal ve Selin kavuşabilecek mi? Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanlarında Aziz silahını çekti!-izle

GECENİN KRALİÇESİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Kartal, aşkı için büyük bir sınava hazırlanıyor

Kartal ve Selin’in geçmişini öğrenen Fuat, Aziz’in eline düşer. Fuat’ın Aziz’e vereceği bilgiler Kartal ve Selin için yeni bir başlangıç olacak, Kartal aşkı için bir kere daha sınanacaktır.

Selin ayrılmak için Aziz’e gittiğinde, karşılaştığı sürpriz onu çaresiz bırakır. Bu aşkı bu denli büyük kılan engellerden biri daha karşısına çıkar Selin’in. Vereceği cevap kendisinin, aşkının ve oğlunun geleceğini şekillendirecektir.

GECENİN KRALİÇESİ 5. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Selin’e imzalatmak istediği evlilik sözleşmesi sebebiyle çıkan olaylardan sonra evi terk eden Mert, babasına hiç ummadığı bir intikamla yanıt verecektir. Kartal’la yeni bir hayata başlama hayalleri kuran Esra ise her şeyden habersiz, yolculuk hazırlıklarına başlıyor.

Yayın Günü: 9 Şubat Salı

Yayın Saati:20.00

GECENİN KRALİÇESİ 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GECENİN KRALİÇESİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Esra, Kartal’la bir çocukları olursa bütün sorunlarının çözüleceğine inanmaktadır ve bunun için harekete geçer. Fakat doktorunu ziyareti, tam olarak planladığı gibi gitmeyecektir.
Aziz Selin ile evlenmek istediğini ailesine açıklar. Ama bu kararda tek destekçisi Esra’dır. Mert, Hakan ve Hüma, acilen servet avcısı olduğunu düşündükleri Selin’e karşı birleşmek ve önlem almak gerektiğini düşünmektedir. Hem Selin’in geçmişini araştırmayı hızlandırır, hem de Selin’i Aziz’den vazgeçirmek için bir plan yaparlar.
Aziz’in Selin’e evlenme teklif edeceğini öğrenen Kartal yıkılır. Bir yanda onun için her şeyden vazgeçmeye hazır Esra, diğer tarafta ise Kartal’dan intikam almaya çalışan sevdiği kadın Selin arasında kalmıştır. Çaresizdir…
Aziz için Selin’in mutlu olması çok önemlidir. Ona çok büyük bir sürpriz hazırlar. Selin şaşkın ve mutludur. Aziz evlilik kararında ne kadar ciddi olduğunu göstermek için, Selin’in annesi Charlotte’u ve Sadık’ın ailesini köşke davet eder.
Kartal’ı yıllar sonrasında karşısında gören Charlotte olanlara anlam veremez… Selin’i oynadığı bu tehlikeli oyun konusunda uyarır. Ancak Selin’in planları vardır.
Mert, yaptığı planın tıkır tıkır işleyeceğini düşünmektedir. Ama restine karşılık Selin’in vereceği cevap, herkesi şaşırtacak ve aile bağlarını sarsacaktır.

Haberin Devamı