Gazete Vatan Logo

Gece yarısı randevusu! Aylar sonra ortaya çıktı!

Üç çocuk annesi kadın, sevgilisiyle bir gökdelenin 11. katında buluştu. Gece yarısı yaşananların detayları ise, aylar sonra ortaya çıktı.

Gece yarısı randevusu! Aylar sonra ortaya çıktı!

İngiltere'nin Birmingham kentinde meydana gelen olayın birinci dereceden tanığı ve muhtemel sanığı olan Michael Joyce, mahkemede kavga ettiklerini gizledi. Joyce, "Her zamankinden daha sarhoştu. Kızını görmek istediğini söyledi. Çok sarhoş olduğu için şaka yaptığını düşündüm" dedi.

Kurbanın sevgilisi, "Balkona çıktı. O sırada ben içerde sigara arıyordum. Sonra bir ses duydum ve Bianca orada değildi" diyerek yaşananları anlattı.

Ancak komşular olanların Joyce'un anlattığı gibi sessiz gelişmediğini söylüyor. Komşu Brian Suffolk, kadın düşmeden önce çiftin kavga ettiğini vurguladı.

Üç çocuk annesi Bianca Martina Golbourne-Thomas, 6 Ağustos'ta 11. kattan düşmüş ve yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Dokuz gün süren yaşam savaşını kaybeden kadının üvey kardeşi Jhiselle Feanny, tanık ifadelerinin ölümü şüpheli hâle getirdiğinin altını çizdi.

Ancak, soruşturma sonucunda Bianca Martina Golbourne-Thomas'ın kaza sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.Aile ise, soruşturmaya itiraz etmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Milliyet.com.tr